Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno, uvek sve za koleginicu.
Ne znam ja o cemu vi pricate, mozda su to sad neki novi trendovi na fakultetu - trazis broj indeksa i slicno... kao da ramenjujemo skripte... :) Ja sam prilicno staromodan, jos uvek uzimam broj telefona kad mi namere teze u tom smeru... mada, nikad se ne zna... internet je cudo :)

Hehe, nova fora, trazis broj indexa, da bi nekog muvao :D Pa onda potplatis salterusu da ti da podatke tog broja indexa, vidis adresu..i datum rodjenja pa posaljes cvece...sem otrcane poruke :D Ala sam mastovita ... doduse, romanticna..:D
Inace, moj kolega je tako uzeo broj indexa neke koleginice, sto je manje bilo prijatno, i posle je uvek pratio njne raspored ispita, da bi na nekom otisao i video je.. Tako da...hm...pazite kad vam neko trazi broj indexa, mozda ima skrivenu nameru...Hehe :D

Eto, ni sam nisam znao sta sve mogu da uradim kad imam broj indeksa. Zato do sad ni jedna nije htela da mi da... :) A ja uvek imao dobrodusne namere :) Mada, tesko da bih uspeo da dobijem kakvu informaciju od onih na salteru. Nece bre da ti kazu kad imas ispit a kamo li sta dugo... Kad ih pitas nesto, kao da im srce cupas. A uvek je guzva, covek bi pomislio da dele hleb za dzabe.

Naravno da nisi znao sta sve mozes sa brojem indeksa ali nisi ti kriv sto su danasnji muskarci nemastoviti, dosadni i nemaju nikakvu ideju :roll: samo neke otrcane fore i josh ocekuju da se odusevis i bacis im se pod noge :evil: Tako da Micotakis o tom cvecu mozes samo da mastas :!: :!: :!:

Ja sam dobila pre par nedelja omiljeno cvece, u omiljenoj boji... Tako da sam bar na tren (i dok se nije osusilo cvece), verovavala da takvih dzentlmena jos uvek ima :D Od tad ne gubi nadu :D Inace, ovaj je licno dosao na vratima, koja mu je, umesto mene, otvorio moj brat :D Dvinog li iznenadjenja :D

Broj indexa ja cudo..evo mozes i da tempiras vreme pa da odete zajedno na sistematskom pregledu :D
Hehe:D

Zao mi je sto prekidam ovako romanticnu temu :) ali moram nesto da vas priupitam. Je li zna neko nesto o Lilicu iz upravnog i njegovoj studijskoj grupi? Bila sam prosle nedelje na njegovim predavanjima i nacisto se ODUSEVILA,a vec sam bila digla ruke od predavanja na 3.,sva ostala su dosadna. Je li ima neko da je isao na tu studijsku ili da zna nesto o njoj,kako to funkcionise,koliko se tu trazi van knjige i tako to? Hvala unaprijed,pozz

Koliko ja znam na studijskim grupama se nista ne radi iz knjige , za to ti sluze predavanja nego je sve dodatna literatura i prakticna nastava . Ja sam bila na studijskoj kod Vucicke ali nisam izdrzala do kraja, ustavno je ionako dovoljno obimno da bih se bavila jos i dodatnom literaturom :shock:

Micotakis bravo za cvece ;) i sta je bilo posle ? Hm pa jel mu bar pomoglo ?

vekish:
Koliko ja znam na studijskim grupama se nista ne radi iz knjige , za to ti sluze predavanja nego je sve dodatna literatura i prakticna nastava . Ja sam bila na studijskoj kod Vucicke ali nisam izdrzala do kraja, ustavno je ionako dovoljno obimno da bih se bavila jos i dodatnom literaturom :shock:

Micotakis bravo za cvece ;) i sta je bilo posle ? Hm pa jel mu bar pomoglo ?
Ma znam ja da je u principu tako,ali sam cula da je kod Lilica drugacije,da je opusteno i da ta studijska vise lici na vjezbe ali da provjerim. A bila sam i ja kod Vucicke,citave 3 nedelja :) Hvala,u svakom slucaju!

Back