Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Ljudi, use i u svoje kljuse! Sami procenite svoje mogućnosti, ne dozvolite da vam drugi to kroje! Sve je moguce ako to zelis i potrudis se kako treba!
Naravno!

Pozdrav kolega!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, use i u svoje kljuse! Sami procenite svoje mogućnosti, ne dozvolite da vam drugi to kroje! Sve je moguce ako to zelis i potrudis se kako treba!
Moguće je
Proveri detalje na sajtu (ako ima) ili kontaktiraj studentsku službu pa neka ti oni,iz prve ruke, kažu pravu informaciju!
http://www.ius.bg.ac.rs/
![]()
Mislila sam da ne postoji na sajtu, ali, tu je:
(2) Уколико студент не искористи могућност избора испитивача приликом трећег пријављивања испита то право преноси се на наредно пријављивање испита.
Uh, dobro je, samo sad mi nije jasno- ja onda, ne biram prof 3. ,5. ,7. put, nego- 4., 6., 8. put... Je l sam u pravu?
Ovde ti je sve lepo objašnjeno
http://www.ius.bg.ac.rs/info/ - podnaslov Odluka o organizaciji ispita - sa izmenama (23.03.2010.)
jel zna neko dal u tasu imaju besplatni termini na bazenima za nas pravnike i kad???ovo sam cula da ima al je fazon rekla kazala pa da proverim..![]()
Ove godine nema, jer hoce da studente preorjentisu na fitnes centar na faxu...ali znam da se neki ljudi u parlamentu busaju da se bazen vrati =)
Cekaj, vama je bilo dovoljno da polozite da bi vas oslobodila?!
Kod mene na vezbama morala je da se dobije 4 ili 5
Sad sam se smorila![]()
eh...ove nove generacije...i mene dusa bolji samo kad se setim drndanja na vezbama 2 puta nedeljno..a ne ko sad
Cekaj, vama je bilo dovoljno da polozite da bi vas oslobodila?!
Kod mene na vezbama morala je da se dobije 4 ili 5
Sad sam se smorila![]()
Da li neko zna sta je potrebno za ispisivanje sa fakulteta? Da li treba da se uplati celokupna skolarina ili kako vec?Hvala!
![]()
posto me savrseno mrzi da citam svih 190 str, zanima me sta se polaze na prijemnom i eventualno neki utisci... znam da sad ispadam kreten al ono, razumite me![]()
Jos ti je rano da razmisljas o tome
Polaze se istorija (knjige za gimnaziju za sve 4 godine, mada nesto se tu i izbacuje, otom potom), srpski (gramatika, knjizevnost...) i ustav.
Prijemni je po meni bio tezak prosle godine (tj ove, za generaciju '91) , pa ce verovatno biti i za vasu generaciju
Pocetkom februara ce iz fakulteta izdati nesto sto sam ja zaboravio kako se zove?![]()
Informator ili tako nesto, gde ces imati spisak lekcija, lektira itd koji se mogu pasti na testu, od koje do koje stranice iz istorije itd, a narednih 350 stranica u toj knjizici su testovi koji su se padali ranijih godina, od cega ti je sansa da ces nesto dobiti na tvom testu 2,59%. To su vise neke kombinacije, kako izgledaju pitanja i sl.
Nadam se da sam pomogao![]()