Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moguće je :)

Proveri detalje na sajtu (ako ima) ili kontaktiraj studentsku službu pa neka ti oni,iz prve ruke, kažu pravu informaciju! :)
http://www.ius.bg.ac.rs/

:bye:

Mislila sam da ne postoji na sajtu, ali, tu je:
(2) Уколико студент не искористи могућност избора испитивача приликом трећег пријављивања испита то право преноси се на наредно пријављивање испита.

Uh, dobro je, samo sad mi nije jasno- ja onda, ne biram prof 3. ,5. ,7. put, nego- 4., 6., 8. put... Je l sam u pravu?

A, na salteru su haos... njih dve kazu da moze, jedna kaze da ne moze, tako da salterusama najmanje verujem... Jednostavno, nemaju razumevanja i njima te stvari nisu bitne- jer se ne ticu njih

Mislila sam da ne postoji na sajtu, ali, tu je:
(2) Уколико студент не искористи могућност избора испитивача приликом трећег пријављивања испита то право преноси се на наредно пријављивање испита.

Uh, dobro je, samo sad mi nije jasno- ja onda, ne biram prof 3. ,5. ,7. put, nego- 4., 6., 8. put... Je l sam u pravu?

Ovde ti je sve lepo objašnjeno :)
http://www.ius.bg.ac.rs/info/ - podnaslov Odluka o organizaciji ispita - sa izmenama (23.03.2010.)

jel zna neko dal u tasu imaju besplatni termini na bazenima za nas pravnike i kad???ovo sam cula da ima al je fazon rekla kazala pa da proverim..:roll:

Hej, evo, pronasla sam ovo, vazilo je prosle skolske godine jer je islo nekoliko kolega koje poznajem, ne znam da li vazi i ove:

Бесплатно коришћење базена за студенте Правног факултета

Секција за рекреативце Спортског удружења "Викториа" Правног факултета обавештава све заинтересоване студенте нашег факултета (четврту годину за редом) да су термини за пливање на Ташу УТОРКОМ И ЧЕТВРТКОМ од 14 - 15ч.

НАПОМЕНА: Назначени термини на Ташу су намењени искључиво студентима нашег факултета. Обавезно понети неки индентификациони документ (индекс или чип картицу), јер Вам у супротном неће бити омогућен улаз у назначеним терминима.

Тел. за инфо 063.86.56.486 Вељко (звати од 12 - 17ч)

Спортски поздрав.

Спортско удружење "ВИКТОРИА" Правног факултета

Ove godine nema, jer hoce da studente preorjentisu na fitnes centar na faxu...ali znam da se neki ljudi u parlamentu busaju da se bazen vrati =)

O, Boze, pa, ne da ne bih krocila u taj fitnes, nego ne bih iz principa.. Ako oni ne mogu drugacije da pridobiju studente- nego DA UKIDAJU, JEDAN, JEDINI, BESPLATNI TERMIN ZA BAZEN, onda, haos- PO MENI, TO JE SAMO JOS JEDAN RAZLOG VISE DA NE ODEM... Naravno, ne zelim da ulazim u bilo kakvu diskusiju, jer svako ima pravo na svoje misljenje, ja sam samo morala da kazem svoje..

posto me savrseno mrzi da citam svih 190 str, zanima me sta se polaze na prijemnom i eventualno neki utisci... znam da sad ispadam kreten al ono, razumite me :)

Jos ti je rano da razmisljas o tome :D
Polaze se istorija (knjige za gimnaziju za sve 4 godine, mada nesto se tu i izbacuje, otom potom), srpski (gramatika, knjizevnost...) i ustav.
Prijemni je po meni bio tezak prosle godine (tj ove, za generaciju '91) , pa ce verovatno biti i za vasu generaciju :D
Pocetkom februara ce iz fakulteta izdati nesto sto sam ja zaboravio kako se zove? :D :D
Informator ili tako nesto, gde ces imati spisak lekcija, lektira itd koji se mogu pasti na testu, od koje do koje stranice iz istorije itd, a narednih 350 stranica u toj knjizici su testovi koji su se padali ranijih godina, od cega ti je sansa da ces nesto dobiti na tvom testu 2,59%. To su vise neke kombinacije, kako izgledaju pitanja i sl.
Nadam se da sam pomogao :)

Jos ti je rano da razmisljas o tome :D
Polaze se istorija (knjige za gimnaziju za sve 4 godine, mada nesto se tu i izbacuje, otom potom), srpski (gramatika, knjizevnost...) i ustav.
Prijemni je po meni bio tezak prosle godine (tj ove, za generaciju '91) , pa ce verovatno biti i za vasu generaciju :D
Pocetkom februara ce iz fakulteta izdati nesto sto sam ja zaboravio kako se zove? :D :D
Informator ili tako nesto, gde ces imati spisak lekcija, lektira itd koji se mogu pasti na testu, od koje do koje stranice iz istorije itd, a narednih 350 stranica u toj knjizici su testovi koji su se padali ranijih godina, od cega ti je sansa da ces nesto dobiti na tvom testu 2,59%. To su vise neke kombinacije, kako izgledaju pitanja i sl.
Nadam se da sam pomogao :)

e 'fala :D
jel ima neko od vas ovde da je clan debatnog kluba?

Back