Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DA LI NEKO MOZE DA MI KAZE KAKO ISPITUJE KOMARKA PORODICNO PRAVO? UNAPRED HVALA.

Под условом да видиш где седи (због облака дима у ком се налази).
Ма један је од најопуштенијих ако не и најопуштенији испитивач на факсу.
Смирена, стрпљива, хоће да помогне, на хвата се за грешке, не тражи ситнице...
Падаш само ако одаламиш нешто као нпр. да је отац детета његов брат :hahaha:

Вероватно нећеш - само гомила предрасуда, рекла-казала прича и искуства људи који су дошли неспремни за испит :mrgreen:

чекамо те будући колега :mrgreen: :D

Hvala !

U svakom slucaju, bila sam na pripremama kod Zike, Voje i Vladana i zasad imam lepo misljenje, ali videcu to tek na prvom ispitu zar ne :mrgreen:
Za oko mi je jedino zapalo to da se profesori Pravnog medjusobno ocigledno ne obozavaju xD

Hvala !

U svakom slucaju, bila sam na pripremama kod Zike, Voje i Vladana i zasad imam lepo misljenje, ali videcu to tek na prvom ispitu zar ne :mrgreen:
Za oko mi je jedino zapalo to da se profesori Pravnog medjusobno ocigledno ne obozavaju xD

Pa pazi, te pripreme su ti dobre samo zbog toga sto ce ti reci sta da ne ucis a sta ne. Zikina predavanja (kako na pripremama tako i na predavanjima) su strasno zanimljiva i zabavna za slusanje ali su u praksi beskorisna jer on ogromnu vecinu vremena posveti oblasti koju ostala dva profesora i ne pitaju. Voja je onako. Ako mu se svidis prosao si, a ako ne nahebo si. I jos jedan savet za Voju. Kad radite koncept na ispitu, pisite ga SAMO U NAJOSNOVNIJIM TEZAMA. Sto ga opsirnije budete pisali vise cete ga smoriti pa ce on smarati vas sa sitnicavim pitanjima. A sto se Vladana tice (Petrov pretpostavljam), on je jako fin profesor. Kod njega na ispitu samo kulturno i smireno i garant si prosla..

Back