Opskobili
Primećen član
- Poruka
- 662
a sta cujem da se strajkuje na faxu za smanjenje uslova na 42boda,jel cuo neko nesto o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo komentara sa jednog sajta:
Rece m drugarica ,da je Bovan danas rekao,onima koji su polagali sociolog.. da JE DEKAN ODLUCIO DA SE SMANJE BODOVI NA 37 ZA USLOV,da je to receno svim profesorima....i da ce za dan dva objaviti to na sajtu,kao konac odluku vezi bodova...ne verujem da je ovo patka,jer je izgleda od profesora dosla ta inforamcija...!!!!!!
moj kom:iz tvojih usta u bozije usi![]()
kolege da li neko mozda ovde prodaje knjige za prvu godinu![]()
?
bicu jako zahvalna)))
Jel moze da se polaze ustavno pravo a da se nije polozio uvod?
E bas me zanima koja budala ce da je kupi za 800 din,Prodajem Uvod u pravo po Cavoskom za 800 dinara
zasto ne..?naravno da moze.mislim da je jedini predmet kao uslov za drugi latinskiJel moze da se polaze ustavno pravo a da se nije polozio uvod?
da li moze neko da mi pomogne ... zika ili milena polojac na ispitu ??
s tim da sam kod zike i na vezbama i na predavanju....
naravno zika
sto se tice ustavnog, ako polazes kod vucicke, ona ce obavezno da prokomentarise, bar u sebi, to sto nemas polozen uvod
da li mozda neko od kolega zna sta se desava sa onom pricom o smanjnju roja ispita za upis u narednu godinu...ako iko ista zna bio bih mu jako zahvalan ako bi to podelio ovde samnom??????
nisi napisala u koliko sati...12.OKTOBRA ODRZACE SE SASTANAK 06, 07, 08 GENERACIJE!!!!
UKOLIKO NAM FAKULTET NE IZADJE U SUSRET U VEZI SA BODOVIM ZA UPIS NAREDNE GODINE STUDIJA, SPREMNI SMO NA PROTESTE.
SACEKACEMO JOS SLEDECU NEDELJU DA VIDIMO KOJU CE ODLUKU DONETI VLADA.(odluka se donosi u utorak)
SIRITE DALJE!
CELI FAKULTET CE BITI IZLEPLJEN SA OBAVESTENJIMA, A POSTO SMO SVESNI DA CE NAM OBAVESTENJE CEPATI SVAKI PUT KADA IH IZLEPIMO, BITNO JE DA SE OVIM PUTEM I DRUGIM-AKO PRENOSITE SVOJIM KOLEGAMA- PROSIRIMO VEST O SASTANKU!
NASI USLOVI SU:
2-ispita za upis druge
2-ispita za upis trece
3-ipita za upis cetvrte godine studija.
To je sa foruma mojepravo.net