Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Definitivno ne moze. To da biras ispitivaca 3.put je tvoje pravo, a ne obaveza, tako da, ako to ne iskoristis tad onda imas novu odn.sledecu sansu za biranje 6. put.

Izvin'te ali ja sam procitao drugacije. Evo pa se sami uverite ali ne znam da li se to primenjuje. http://www.ius.bg.ac.yu/info/odluka_o_organizaciji_ispita.htm izmena odluke, clan 9, stav 4
Ukoliko student ne iskoristi pravo na izbor ispitivača prilikom trećeg prijavljivanja istog ispita ovo pravo mu se prenosi na naredno prijavljivanje.

Ljudi nahvaliste vi Vukovica iz Krivicnog.......jel imate neke informacije o Delicki???????

Ja sam juche polozila posebni deo kod nje....chula sam swakakwe priche ...od toga da je najgora do toga da je ekstra....po meni,saswim je korektna,trazi da znash ali nije od onih koji obaraju za sitnicu,hoce i da te saslusha i da pomogne...ja sam dwa pitanja super znala a trece baaaash slabo i dala mi je 6....tako da...ja sam zadowoljna.
Pre mene su ljudi polagali opshti deo i isto je bilo o.k....dosta njih je polozilo..i shto je josh dobro,kod nje nema guzwe tako da se brzo zawrshi....;)
A shto se pitanja tiche,widela sam da chita sa spiska ispitnih pitanja...bar je juche tako radila...
srecno:lol:

IZMENU ODLUKE O ORGANIZACIJI ISPITA
Član 1.
Član 9. menja se i glasi

.....................................
Svi studenti koji prijavljuju ispite iz prve i druge godine studija, počev od januarskog ispitnog roka 2008. godine, kao i studenti treće godine studija upisani na Fakultet 2005/2006. godine imaju pravo na izbor ispitivača. Pravo na izbor ispitivača stiče se posle drugog prijavljivanja istog ispita. Ukoliko student ne iskoristi pravo na izbor ispitivača prilikom trećeg prijavljivanja istog ispita ovo pravo mu se prenosi na naredno prijavljivanje. Istorijat polaganja ispita računa se od januarskog ispitnog roka 2006. godine.Izbor ispitivača vrši se prilikom prijavljivanja ispita uz plaćanje administrativne naknade za troškove date usluge.
............................................
Ova odluka stupa na snagu danom donošenja 3.10 2007. godine
DEKAN prof. dr Mirko Vasiljević

E SAD MOZDA SU I OVU ODLUKU PROMENILI ALI NIJE PISALO,A ONE ZENE NA SALTERU NISU BAS UPUCENE JER ZNAM DA SU MI JEDNOM REKLE NESTO A PROFESOR OPOVRGAO ISTO....NAJBOLJE TI LEPO POSALJI MEJL OSOBI ZADUZENOJ ZA STUDENTE I DR.(VIDI NA NETU MEDJU SLUZBENICIMA NA FAXU) PA JAVI DA ZNAMO JEDNOM ZA SVAGDA....

Poslednja izmena:
May@85,
Polagala sam Upravno kod Lilića, doduše iz knjige sam učila, vrlo je lako. Izvačiš pitanja i uz njih dobijaš teze o kojima treba da govoriš. Ja sam samo osnovno pričala i dobila 6. Ne znam kako je za veću ocenu. Drži do discipline, nemoj slučajno da žvaćeš žvaku:D I nemoj da se uplašiš ako nešto viče:D

Da li je neko polagao Kriminalistiku kod Škulića?

E hwala ti puno:)
Ja nisam kriminalistiku ali sam kod Skulica polagala medjunarodno krivichno....ekstra je,swi smo proshli taj dan....jedino shto se malo cheka....a owako je super....moja drugarica je kod njega polagala KPP i isto je odushewljena...kaze da ne cepidlachi ni tu....tako da....werujem da ni na kriminalistici nije losh:))pozzzz

I ja sam polozila krivichno kod Delicke, ne pita opshte karakteristike, ali one shto trazi mnogo cedi (ili joj je samo bio losh dan kada sam ja izlazila)... Nadrndana je, ali ne trazi celo gradivo, i ne zamare te oko sitnica... Pazi samo da ti se ne zaveze jezik, da ne zastajkujesh i ne mucash - poshto je to nervira. :roll:

В А Ж Н О О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

УПИС ЗИМСКОГ СЕМЕСТРА ЗА ШКОЛСКУ 2009. / 2010. ГОДИНУ, ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ СУ ФАКУЛТЕТ УПИСАЛИ ПРЕ 2006/2007. ГОДИНЕ, ОБАВЉАЋЕ СЕ ОД 15. СЕПТЕМБРА 2009. ГОДИНЕ НА СВИМ ШАЛТЕРИМА од 8 – 13 часова и дежурном шалтеру до 17 часова.

1. СТУДЕНТИ КОЈИ СУ ФАКУЛТЕТ УПИСАЛИ ПРЕ 2006/2007. ГОДИНЕ, наредну годину студија уписују према условима и правилима који су важили у време њиховог уписа на факултет.

2. СТУДЕНТИ КОЈИ СУ ФАКУЛТЕТ УПИСАЛИ 2005/2006. ГОДИНЕ могу уписати :

- трећу годину студија у статусу студента који се финансира из буџета ( или самофинансирајућег ) уколико су положили 4 ( четири ) испита са друге године студија. Испит из страног језика I су у обавези да положе до уписа у четврту годину студија ( Семинар из правне информатике се не рачуна као услов ).

- четврту годину студија у статусу студента који се финансира из буџета ( или самофинансирајућег ) уколико су положили 5 ( пет ) било којих наставних предмета са треће године студија и испит из предмета Страни језик I.

ЗА УПИС ЗИМСКОГ СЕМЕСТРА СТУДЕНТИ ПОДНОСЕ:

1. студенти који се финансирају из буџета :

- индекс,

- два пријавна листа ( ШВ-20 ),

- оригинал признаницу о уплати 80,00 динара на жиро рачун Универзитета број : 840-1835666-14 ( за потребе Каријер центра ).

2. студенти који се самофинансирају :

- индекс,

- оригинал признаницу о извршеној уплати школарине на жиро рачун Факултета број : 840-1439666 – 55

- оригинал признаницу о уплати 1000,00 на жиро рачун Универзитета број : 840-1835666-14

- оригинал признаницу о уплати 80,00 на жиро рачун Универзитета број : 840-1835666-14 ( за потребе Керијер центра ).

СТУДЕНТИ КОЈИ ОБНАВЉАЈУ ГОДИНУ ПОДНОСЕ :

- индекс,

- оригинал признаницу о извршеној уплати обнове године на жиро рачун Факултета број : 840-1439666 – 55

Б Е О Г Р А Д

15. СЕПТЕМБАР 2009. ГОДИНЕ ИЗ СЕКРЕТАРИЈАТА ФАКУЛТЕТА

Back