Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Princess of darkness "ja se izvinjavam sto upadam,ali jel moze neko da mi kaze da li na prijemnom padaju pitanja iz informatora ili mora iz knjiga da se uci?"

Nista van informatora nece biti na prijemnom! A znas zasto? Zato sto je sve (relevantno) obuhvaceno pitanjima iz informatora. Ne mogu da izmisle nove cinjenice, a pitanja se odnose samo na istorijske cinjenice (podatke). Test iz srpskog je IDENTICAN kao u informatoru i godinama ga ne menjaju!!!
Samo, koliko znam, vi sad polazete i sociologiju, ustav i o. kulturu, jel tako?

P.S. Opusti se slobodno, ako si iole ucila upisaces sigurno. Jos ako si se malo potrudila eto tebe na budzetu ;) ;)

@pravot
" Ljudi,reci te mi da li se iz Ustavnog uci za 6 tekst pisan sitnim slovima?

Ja polazem kod Petrova,pa rekoh da znam da li to treba ili ne.

Hvala na odgovoru!"

Nekad izvuce neko pitanjce odatle ali samo za 9 i 10. Ako si ucio, kod Petrova nemas brige. Korektan je, objektivan, ne cepidlaci, lepo pita... Bas onako profesor po propisu :)
Secno!

@Princess of darkness "ja se izvinjavam sto upadam,ali jel moze neko da mi kaze da li na prijemnom padaju pitanja iz informatora ili mora iz knjiga da se uci?"

Nista van informatora nece biti na prijemnom! A znas zasto? Zato sto je sve (relevantno) obuhvaceno pitanjima iz informatora. Ne mogu da izmisle nove cinjenice, a pitanja se odnose samo na istorijske cinjenice (podatke). Test iz srpskog je IDENTICAN kao u informatoru i godinama ga ne menjaju!!!
Samo, koliko znam, vi sad polazete i sociologiju, ustav i o. kulturu, jel tako?

P.S. Opusti se slobodno, ako si iole ucila upisaces sigurno. Jos ako si se malo potrudila eto tebe na budzetu ;) ;)

:klap:
Naravno da nece biti pitanja iz informatora...sreca je ako iz istorije dobijes 2 pitanja odatle, a kamoli vise...!!!Cemu onda sluze pripreme, ako ce davati pitanja koja su se vrtela?Na pripremama dodaju gomilu stvari kojih nema u informatoru...uvek mogu da dodaju nesto...jer,da je sve iz informatora svi bi bili na budzetu...!!!!Ni srpski nije isti....uglavnom su pitanja na isti kalup kao predhodnih godina,ali ne i identicna....SRECNO!!!

konačno položih ovaj smor od predmeta
Ignjatović je bio neverovatno raspoložen za razliku od januara i aprila prema meni

imao sam sledeća pitanja
1.odnos kriminologije prema drugim naukama
2.svrha kažnjavanja
3.postupak upućivanja na izdržavanje kazne zatvora

dobio sam 7 i pitao me je hoću li za veću ocenu ali nisam hteo jer sam i sa 7 bio prezadoviljan
samo da ne mislim više o ovom predmetu

savet za one koji će tek polagati: učite definicije tamo gde ih ima napamet,ostalo je samo priča

ako neko ima pitanja nek pošalje PM

ljudi recite mi nesto za Aleksandru iz politicke!! Koja pitanja najcesce pita? :sad2:

Извањавам се ако касним...
за њу имам само једно рећи:

ЈЕДАН ЈЕ ОД 3 НАЈБОЉА ИСПИТИВАЧА КОД КОЈИХ САМИМАО ПРИЛИКЕ ДА ПОЛАЖЕМ! У принципу сви економисти су сјајни, али је она, на мене, оставила изузетан утисак у сваком смислу- и као проф, и као предавач, и као испитивач и као човек...

Back