Tijanica87
Početnik
- Poruka
- 42
Cula sam da voli sudsko zalozno pravo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za osam...(1)Francuska i socioloska skola, (2)Vrste reakcije na zlocin i imidz i mitovi o zlocinu i (3) Kritika filozofije tretmana...
Jos jedna napomena; za 6 uglavnom postavlja pitanja koja su podvucena na spisku, za 8 ona koja nisu, a za 9, 10 ona sa tackicom!
Pitanja iz kriminologije sigurno imas u skriptarnici, ja sam ih tamo uzela... A ne znam kakva je to stara knjiga, ja sam ucila iz izdanja od prosle godine, pozajmila sam, ista je kao i ova nova... Ali pitanja su na osnovu te knjige... I naravno, plus Pravo izvrsenja krivicnih sankcija...
Hvala Tijaniceznaci mi sve sto cujem...pa ako znas jos nesto-napisi....
Ljudiiii!!!!! Svracate li ovde?Hitno mi trebaju neka pitanja koja HIBER pita na usmenom!!!
Ustvari-ok je...uzela sam ovaj deo vezan za Stvarno.od ovih koja si nabrojao...hvalaaaa![]()
ako je neko polagao politicku kod Aleksandre u ovom roku neka posalje neko pitanje.Sto pre.IMAM ISPIT U PONEDELJAK. hvala
U vezi kriminologije:
profesor je skroz ok, objektivan, izlazi u susret ako se zbunis, postavlja ti pitanja pa te izvuce bar za 6, naravno pod pretpostavkom da ste ucili, moze da se polozi bez problema... Mozete da zamenite jedno pitanje, ako znate ok druga dva... Odmah se izjasnjavate da li odgovarate za nisku, srednju ili visoku ocenu i uskladu sa tim vam daje pitanja...
U principu nije strasno...
Zelim vam puno srece![]()
U principu nije strasno ali ne mogu se sloziti da je skroz ok. OK je ali ne skroz. Za 6 ne pravi probleme ali ja sam stekao utisak da voli da zbunjuje studente i pre i za vreme odgovaranja a i posle. Mislim da za vece ocene mora bas dobro da se zna pa dobro procenite sebe za koju ocenu ste naucili a to sto ste radili seminarski, imali nesto na vezbama ili uzeli pitanja iz kriminoloskog nasledja ne mora da znaci da unapred dobijate 9 ili 10 nego znanje mora da se pokaze.
Meni je za 6 postavio uzorak, novije oblike nasilnickog kriminaliteta i prava zatvorenika na komunikaciju sa spoljnim svetom.
U principu nije strasno ali ne mogu se sloziti da je skroz ok. OK je ali ne skroz. Za 6 ne pravi probleme ali ja sam stekao utisak da voli da zbunjuje studente i pre i za vreme odgovaranja a i posle. Mislim da za vece ocene mora bas dobro da se zna pa dobro procenite sebe za koju ocenu ste naucili a to sto ste radili seminarski, imali nesto na vezbama ili uzeli pitanja iz kriminoloskog nasledja ne mora da znaci da unapred dobijate 9 ili 10 nego znanje mora da se pokaze.
Meni je za 6 postavio uzorak, novije oblike nasilnickog kriminaliteta i prava zatvorenika na komunikaciju sa spoljnim svetom.
ako neko zna koja su pitanja najcesca kod Aleksandre u ovom roku,neka javi sto pre.hitno je.HVALA SVIMA.
imam pitanje, da li on nižom ocenom smatra i sedmicu?
Znaci za 6 ne pita samo podvucena pitanja?
Sta ce nam toliko "pravnika", kao da ih vec nema previse???!!! Zasto se neko ne zapita cemu upisivanje tolikog broja studenata? Svi znamo da su ovakve "profesije" "paraziti" drustva u kojem zivimo,plus tu racunam i tkzv. menadzere, (kvazi)ekonomiste itd! A "PRAVO" je utopisticki pojam, a idealiste koji u tako nesto veruju, iskreno zalim!![]()
Sta ce nam toliko "pravnika", kao da ih vec nema previse???!!! Zasto se neko ne zapita cemu upisivanje tolikog broja studenata? Svi znamo da su ovakve "profesije" "paraziti" drustva u kojem zivimo,plus tu racunam i tkzv. menadzere, (kvazi)ekonomiste itd! A "PRAVO" je utopisticki pojam, a idealiste koji u tako nesto veruju, iskreno zalim!![]()
e,aj mi recite kako je kod draskic na porodicnom?!
ja se izvinjavam sto upadam,ali jel moze neko da mi kaze da li na prijemnom padaju pitanja iz informatora ili mora iz knjiga da se uci?