Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, to je u lekciji sfere ili kružja važenja pravne norme ...
ja polažem kod Vasić Radmile, tumačenje nisam pipnuo, sutra ću neka da naučim, pa ako me posluži sreća ...:roll:[/QUOTE

A da li je neko polagao DANAS rimsko kod Milosevica ili gradjansko kod Antica???!!!

Да не верујете, колега, није ни данас:mrgreen:

Hvala kolega na dobrodoslici :) nego, da su poruke blagovremeno pristizale ne bi ste imali toliko posla odjednom, ali moram priznati da ste se stvarno potrudili. Vrlo ste ljubazni!
Jos kad biste mogli da mi kazete kakav je test bio......... Pozz

Ja сам изашао у јануару, не сећам се, али мислим да је могао да се реши, тј. да није не схватљив људским умом.

Ja polazem kod njega....Kako izgleda ispit,jel tacno ono sto kaze Vucicka da mora da se vodi racuna o svakoj reci i da mora sve bas kako je u knjizi:?:Koja pitanja ste dobili?

Треба књига да се зна напамет, а ако будете имали лошу интонацију, Ратко ће Вас исправити и рећи: Пре али је запета, тако да морате направити паузу када говорите.:rotf:

Nije istina za Ratka da toliko trazi,samo se treba drzati pitanja,ne izvoditi nikakve zakljucke jer hoce da se uhvati za to i onda te ispita pola knjige.Znaci,drzi se svog pitanja i lako ces poloziti cak i na skripte.Nova sam,nisu pustili moje pitanje pa makar onda da pomognem nekome.

Back