KURAJBER_SOFT
Primećen član
- Poruka
- 937
JE L NEKO POLAGAO RIMSKO?
Ваљда јесте неко. Па факултет постоји већ 167 година

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JE L NEKO POLAGAO RIMSKO?
rIMSKO? GRADJANSKO KOD ANTICA?
ZDRAVO SVIMA. JE L POLAGAO NEKO DANAS KOD MILOSEVICA RIMSKO ILI KOD ANTICA GRADJANSKO?
STA JE OVO.......
HITNO JE LJUDI
Da li je neko polagao danas Rimsko kod Milosevica ili Gradjansko kod Antica?! Zanima me kakav je bio test i kako ispituju. please.....help.....thanks..........
Da li je neko polagao danas Rimsko kod Milosevica ili Gradjansko kod Antica?! tj. Gradjansko pocinje za pola sata..... Iko?
Da li je neko polagao danas Rimsko kod Milosevica ili Gradjansko kod Antica??!! Zanima me kakav je bio test i kako ispituju???
Ljudi, ima li neko da je polagao danas rimsko kod Milosevica ili gradjansko kod Antica??!!
Da li je neko polagao danas rimsko kod Milosevica ili gradjansko kod Antica?????
Ljudi, da li je neko polagao DANAS rimsko kod Milosevica ili gradjansko kod Antica???!!
Da li je neko polagao DANAS rimsko kod Milosevica ili gradjansko kod Antica???!!!
Da, to je u lekciji sfere ili kružja važenja pravne norme ...
ja polažem kod Vasić Radmile, tumačenje nisam pipnuo, sutra ću neka da naučim, pa ako me posluži sreća ...[/QUOTE
A da li je neko polagao DANAS rimsko kod Milosevica ili gradjansko kod Antica???!!!
Да не верујете, колега, није ни данас![]()
Zdravo
zna li neko sta pita lazin-kpp?
Da li je neko polagao juce rimsko kod Milosevica ili gradjansko kod Antica??!!!!!!
Da li je neko polagao rimsko kod Milosevica 31.3.??!!
Da pohvalim Ratka Markovica, danas je bio divan na ispitu... Nista preterano nije bio strog, bez potpitanja... divan covek!![]()
Hvala kolega na dobrodoslicinego, da su poruke blagovremeno pristizale ne bi ste imali toliko posla odjednom, ali moram priznati da ste se stvarno potrudili. Vrlo ste ljubazni!
Jos kad biste mogli da mi kazete kakav je test bio......... Pozz
Ja polazem kod njega....Kako izgleda ispit,jel tacno ono sto kaze Vucicka da mora da se vodi racuna o svakoj reci i da mora sve bas kako je u knjiziKoja pitanja ste dobili?
Ја сам очекивао да ће Вас појести на том испиту, колико сте кукали![]()