Kolega na poslu

Žene, da li biste više voleli da radite sa nekim zgodnim, lepim frajerom ili sa nekim koji je debeo, dedasto se oblači, u godinama ... inspirisana sam temom "koleginica na poslu" 🤣
Hajde obratno. Radio sam sa jednom buckastom zenom. Cirkus zivi, milina je bilo raditi sa njom. E sada na tvoju temu, druga je stvar ako ocekujes da te "kolega" kresne.

Sa zanimljivim. Samo da nije smor. Sujetni smor.

Na porodičnim okupljanjima sve vidim kao familiju (i kada nisu), na planinarenju kao saborce, na poslu kao kolege. U ova tri slučaja može da mi se pojavi ne znam ko i ne znam kakav - uopšte ih ne gledam kao moguće šeme ili partnere.
...a možda i promenim dioptriju, ko zna.
najgore je kad je smor, onda imaš osećaj da je 8 sati 16 sati

Žene, da li biste više voleli da radite sa nekim zgodnim, lepim frajerom ili sa nekim koji je debeo, dedasto se oblači, u godinama ... inspirisana sam temom "koleginica na poslu" 🤣
Stose tice posla lepo mlado je top za salu pricu ali bezveze mije ako me merka i pokušava nesto jer nmg dase koncetrišem na posao onda,imala sam situaciju u auto školi na polaganju prvo sam imala časove sa jednim starijim čikom 50god 150kg težak ali je jednostavno opušten i osećala sam se opušteno,drugi put nema ga dolazi neki mlad,počinje iz okola dame šmeka ljudi moji ja nisam mogla vozit u miru i koncentracije,glupo totalno

Back