Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa muškarci obiično ne mare ako im je koža malo grublja, naročito ako im ide uz karakterA sto samo zene?![]()
Kako onda bilo sta "dopre"do kostiju i zglobova ako ne kad popijemo?Ovo me podseca na jedan moj raygovor sa pedijatrom. Naime, ya dojenje posle porodjaja pitam ja nju jel treba da pijem dosta mleka? (Ne ynam ni sta mi bi da pitam, bila sam nesmotrena, i umorna rekla bih), ona rece "ma kakvo mleko, ne mislite valjda da ce mleko iy creva da predje u dojke??" Mleko u grudima se pravi neyavisno, najvise od zitarica koliko sam posle citala.. Tako i ovo sa kolagenom. To sto vi to popijete i unesete u creva, to nema veue ni sa kostima ni sa kozom.
Очигледно да ипак допире, преко крвотока.Kako onda bilo sta "dopre"do kostiju i zglobova ako ne kad popijemo?
Има то логике.Тако сам ја у гимназији ко блесава пила олиговит јер ми је друг који је нагло израстао рекао да је то пио три пута на дан. Код мене то није радило.
Тако кажу, као и у већини препарата, мање или више.Ja sam citala da bas u tim zastitnim kremama za sunce ima nezdravih sastojaka za kožu.
E,sad,ako su lagali mene,i ja lazem vas.
10 gr zelatina je NISTA (na tu ukupnu kolicinu koja je verovatno za vise nedelja upotrebe).Samleti po 50 gr. Lanenog semena, susama, golice, suvog grožđa, dodati kesicu(10 gr.) goveđeg želatina, sve promešati, spojiti sa 200 -250gr meda
kao što već rekoh, u pitanju su meseci svakodnevne upotrebeCula sam mnoge da hvale kolagen,ali ja nisam primijetila nikakav narocit efekat.
Mozda je to sto nisam strpljiva,zelim sve sad i odmah.![]()
Naravno da nisi primetila nista jer si unosila par grama dnevno (ako i toliko) na ovaj nacin... sto je NEDOVOLJNO.Koristila sam ga možda par meseci?Dok nisam potrosila 2 ovakve kutije. Nisam primetila ama baš ništa. Fiktivno sam se osećala bolje kao nešto pijem mada mi je osećaj bačenih para bio jači pa sam prestala
Pogledajte prilog 1510382
Da, da, posle par kutija i par hiljada evra tretmana. Na kraju koza bude zategnuta kad skontate koliko ste love dale.Ovo je u prahu ili kapsule? Ne vidim na slici..
Ne znam, neke moje prijateljice ga hvale, kao koza im je zategnuta, sjajnija od kako ga koriste. A da, rezultat se ne vidi odmah, posle par kurija tek.
|
|
Samo ti probaj.10 gr zelatina je NISTA (na tu ukupnu kolicinu koja je verovatno za vise nedelja upotrebe).
10 Grama zelatina je kolicina koja se unosi za 1 dan (ili bar 7-8 grama)
Upotrebljavala sam par mjeseci...a sto neko rece preskupo je sad da eksperimentises bas dugo.kao što već rekoh, u pitanju su meseci svakodnevne upotrebe
Ja sam pila kratko neki tečni, riblji, Swedish Nutra. Nisam doboljno da mogu išta pametno reći.Kolagen kao dodatak ishrani - da ili ne?
U kom obliku - tecni kolagen, u prahu ili kapsule kolagena?
Da cujemo iskustva onih koji ga koriste
Za svaki suplement je potrebno vreme.Upotrebljavala sam par mjeseci...a sto neko rece preskupo je sad da eksperimentises bas dugo.
Kolagen kao dodatak ishrani - da ili ne?
U kom obliku - tecni kolagen, u prahu ili kapsule kolagena?
Da cujemo iskustva onih koji ga koriste