- Poruka
- 24.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam žena, ali ću da odgovorim ko da jesam - uzmi tečni.Kolagen kao dodatak ishrani - da ili ne?
U kom obliku - tecni kolagen, u prahu ili kapsule kolagena?
Da cujemo iskustva onih koji ga koriste
treba meseci da se primeti. Kosa, nokti, koža a najbitnije - zglobovi!Ovo je u prahu ili kapsule? Ne vidim na slici..
Ne znam, neke moje prijateljice ga hvale, kao koza im je zategnuta, sjajnija od kako ga koriste. A da, rezultat se ne vidi odmah, posle par kurija tek.
U cemu se razlikuje? Proizvodjac ili sta, sastav? Da li je riblji ili govedji?Nije svaki kolagen isti! (ne mislim samo tablete, prah.tečni)
Znaci drzi ono - eliksir mladosti.treba meseci da se primeti. Kosa, nokti, koža a najbitnije - zglobovi!
Ovo je u prahu ili kapsule? Ne vidim na slici..
Ne znam, neke moje prijateljice ga hvale, kao koza im je zategnuta, sjajnija od kako ga koriste. A da, rezultat se ne vidi odmah, posle par kurija tek.
sad sam zaboravio, bio sam našao neki koji je kao najbolji pa sam se opustioU cemu se razlikuje? Proizvodjac ili sta, sastav? Da li je riblji ili govedji?
Koja je cena?Ovaj moj je bio Super collagen beauty tablete A60. Mrzelo me je da ga kupujem vise. Ne sumnjam da radi nesto pitanje je da li vredi to nesto tih para. Ja nisam bila ubedjena.
Cekaj, ti koristis kolagen?sad sam zaboravio, bio sam našao neki koji je kao najbolji pa sam se opustio![]()
Seticu se sta sam ono citala da je bolje od kolegena za kosti. Nesto mnogo jeftinije a u prahu je...neka namirnica...ne mogu da se setim.treba meseci da se primeti. Kosa, nokti, koža a najbitnije - zglobovi!
3000din+Koja je cena?
do skoroCekaj, ti koristis kolagen?
Pa jel vredi? Sve se nesto kanim da ga kupim pa opet nije mi dovoljno ispitano, inace ovaj je u prahu sto ga hvale prijateljice.do skoro
Pa da, od te hrskavice sam deci kuvala supe za jacanje kostiiju, od srzi.. naravno prirodno je bolje ali dugo se to kuva..Nasla sam. Govedji zelatin koji se pravi od govedje hrskavice. Nikada ga nisam probala ali sam citala da je cak i bolji od ovog obicnog a znatno je jeftiniji.
Ovo kupis u prahuPa da, od te hrskavice sam deci kuvala supe za jacanje kostiiju, od srzi.. naravno prirodno je bolje ali dugo se to kuva..
Šta je silika?Ne, nema nekih dokaza da radi. Oralno uzimanje kolagena ne dovodi do veće količine kolagena u tkivima gde je to potrebno (koža, hrskavica, itd), drugačiji su putevi te sinteze. Ni kao protein kolagen nije nekog kvaliteta
Ali ono što ima dokaza da radi je silika
Kazu da uklanja birw, jaca kosu i nokte. Ja zbog toga ako je sve to istinaНе разумем, шта ће вам то? Имате неки здравствени проблем или тек онако?