Кокеза приведен на информативни разговор

Znam sta je metafora, al sta je glagol kontati?
Ti nisi iz Srbije. I ti si neki Aca Bosanac ( ne bas iz Bugojno)
Oсим нас пар, овде на форуму су све Босанци, Личани, Црногорци и други, а који мање више сви МРЗЕ нашу лепу Србију. "Воле је" само као краву музару.

1614680809344.png

Zaklela se zemlja raju... (VIDEO)

Na kraju, sve ispliva na videlo, zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju - izjavio je Aleksandar Vučić. Shodno toj mudroj izreci, na društvenim mrežama se pojavljuju snimci iz Bratislave 2010. godine, na kojima se naprednjački lider pored svog sina Danila, nalazi u društvu Nebojše Stefanovića i Slaviše Kokeze, sa kojima je pratio fudbalsku utakmicu između Slovana i Crvene zvezde u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Direktno.rs 02. 03. 2021. 10:12

- I evo, da vas ja sad pitam, kažite mi, a šta sam to ukrao negde, a gde tu imam nešto, a da nisam imao 2012. godine? I sad ćete da vidite kakvi su to lažovi. Kažite mi to za članove porodice, uže, šire, šta god hoćete, nema ništa - rekao je Vučić u "Novom jutru" na TV Pink.

Kako sada u režimskim tabloidima možemo svašta pročitati protiv Kokeze, za kojeg se sumnja da je učestvovao u pripremi atentata na Vučića, trebalo bi podsetiti na neke činjenice koje dovode u vezu enorman porast Kokezinog bogatstva i dolazak Vučića na vlast 2012. Na njih je odavno ukazivao Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, ali su Vučićevi mediji to ingnorisali.

Vučić sa Kokezom u Bratislavi 2010.

- Mi danas ćemo pokušati da budemo efikasni, otvarajući nešto što mi nazivamo "dosije Slaviša Kokeza". Dakle, taj čovek je ušao u biznis 2012. godine, formirajući svoju firmu koja se zove "Prointer". Takođe, Kokezina firma "Prointer" je uspela da kupi "Eurosalon", nekada gigant industrije nameštaja u Srbiji, za 190 hiljada evra, da bi samo zgradu na Sajmu u Beogradu, za potrebe "Beograda na vodi" prodao državi za čak 16 miliona evra - rekao je Borko Stefanović.

Kako su se Kokeza, Veselinović i Andrej našli u izveštajima američkih službi?

Kao dragulj na kruni Slaviše Kokeze, ukazao je Stefanović, je preduzeće "Win-Win", koje je povećalo prihod sa 5 na 150 miliona evra otkad je SNS na vlasti.

- I on je prodat "Tehnomaniji" za ogroman novac. U periodu od 2013. do 2017. godine, samo dve Kokezine firme sa državom su potpisale preko 200 ugovora, vrednih 52 miliona evra. Samo od EPS Kokezina firma je dobila preko 50 ugovora. Firma "Prointer" uvećala je tako svoj prihod za fantastičnih 350 puta, za sedam godina postojanja. Sa 150 hiljada evra u 2011. na 52 miliona evra u 2016. - zaključio je potpredsednik SSP.

FOTO: Printscreen

Podsetimo, visoki funkcioner SNS, Vladimir Đukanović, napisao je na društvenoj mreži Parler, povodom privođenja Kokeze, da je neverovatno bogatstvo stekao tako što mu je to omogućio Vučić.

Zašto je Stepanović zloupotrebio sud u obračunu s Vulinom

collage-7-725x483.jpg

Foto: Arhiva, Mup Srbije

Nakon što je ministar policije Aleksandar Vulin u nedelju uveče optužio predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića da je savetovao predsednika FSS-a Slavišu Kokezu da ne prihvati poligraf, reagovao je Viši sud u Beogradu koji je juče saopštio da je reč o "apsolutnoj neistini". Međutim, ono što je krajnje neobično jeste što reagovanje nije uputio Aleksandar Stepanović lično, već institucija na čijem je čelu, a koju zapravo niko nije prozvao.

https://nova.rs/vesti/hronika/zasto-je-stepanovic-zloupotrebio-sud-u-obracunu-s-vulinom/

Kako su Vučić, Kokeza i Velja završili u knjizi o huliganima

slavisa-kokeza-vucic-nevolja01-725x502.jpg

Iako su mnogi "šokirano" i "iznenađeno" reagovali na poslednja dešavanja u srpskom fudbalu, zapravo se ne radi ni o čemu novom. Štaviše, mnogo toga o Slaviši Kokezi i pozadini njegovog ulaska u fudbal doživelo je globalan momenat jer je sve opisano u knjizi "1312: Among the Ultras"

https://nova.rs/sport/fudbal/kako-su-vucic-kokeza-i-velja-zavrsili-sa-huliganima/

Ne bih se ja bas 100% kladio da je ovo predstava za narod. Pre je moguce da se policija otrgla kontroli Vucicu posle smene Stefanovica. Na celu policije je dosao Vulin, ali Vulin je idiot. Njemu je lako bilo da se sepuri i zeza sa vojskom jer vojska ionako nista ne radi.

Policija je ipak malo slozenija ustanova.

Inace zasto bi Vucic uhapsio Velju Nevolju sad bas pred prolece kad krece sezona protesta.
Na čelu vojske su nato oficiri i ma ko da statira tamo kao ministar,
posao mu je samo to, statiranje, zna se ko stvarno komanduje i donosi odluke.

I meni sve ovo polako postaje sumnjivo i ovo privođenje Kokeze uz kamere,
pa Hrkalovićke uz kamere , njihovo puštanje da se šećkaju slobodni posle
tog privođenja , pa malne šala komika oko ovog poligrafa koji je ona navodno
već drugi/treći put odbila, a sve to vreme je slobodna da švrlja po belom svetu,
a kao dokazuju joj šurovanje i direktne veze sa najgorim kriminalom i kriminalcima
koji rade o glavi precedniku ?

Pa je l' expres zatvaraju ljude koji na društvenim mrežama napišu neku glupost,
pod optužbom ugrožavanja života precednika i familije mu, pretnje ili kako to oni već formulišu ?
To vrlo često čitamo po medijima.

A, ovi za koje navodno postoje dokazi, snimci , a pre svega funkcija na kojoj je Hrkalović do juče bila,
a opet je niko ne dira, šta vam to sve govori, o čemu se ustvari ovde radi?

Zaklela se zemlja raju... (VIDEO)

Na kraju, sve ispliva na videlo, zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju - izjavio je Aleksandar Vučić. Shodno toj mudroj izreci, na društvenim mrežama se pojavljuju snimci iz Bratislave 2010. godine, na kojima se naprednjački lider pored svog sina Danila, nalazi u društvu Nebojše Stefanovića i Slaviše Kokeze, sa kojima je pratio fudbalsku utakmicu između Slovana i Crvene zvezde u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Direktno.rs 02. 03. 2021. 10:12

- I evo, da vas ja sad pitam, kažite mi, a šta sam to ukrao negde, a gde tu imam nešto, a da nisam imao 2012. godine? I sad ćete da vidite kakvi su to lažovi. Kažite mi to za članove porodice, uže, šire, šta god hoćete, nema ništa - rekao je Vučić u "Novom jutru" na TV Pink.

Kako sada u režimskim tabloidima možemo svašta pročitati protiv Kokeze, za kojeg se sumnja da je učestvovao u pripremi atentata na Vučića, trebalo bi podsetiti na neke činjenice koje dovode u vezu enorman porast Kokezinog bogatstva i dolazak Vučića na vlast 2012. Na njih je odavno ukazivao Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, ali su Vučićevi mediji to ingnorisali.

- Mi danas ćemo pokušati da budemo efikasni, otvarajući nešto što mi nazivamo "dosije Slaviša Kokeza". Dakle, taj čovek je ušao u biznis 2012. godine, formirajući svoju firmu koja se zove "Prointer". Takođe, Kokezina firma "Prointer" je uspela da kupi "Eurosalon", nekada gigant industrije nameštaja u Srbiji, za 190 hiljada evra, da bi samo zgradu na Sajmu u Beogradu, za potrebe "Beograda na vodi" prodao državi za čak 16 miliona evra - rekao je Borko Stefanović.

Kako su se Kokeza, Veselinović i Andrej našli u izveštajima američkih službi?

Kao dragulj na kruni Slaviše Kokeze, ukazao je Stefanović, je preduzeće "Win-Win", koje je povećalo prihod sa 5 na 150 miliona evra otkad je SNS na vlasti.

- I on je prodat "Tehnomaniji" za ogroman novac. U periodu od 2013. do 2017. godine, samo dve Kokezine firme sa državom su potpisale preko 200 ugovora, vrednih 52 miliona evra. Samo od EPS Kokezina firma je dobila preko 50 ugovora. Firma "Prointer" uvećala je tako svoj prihod za fantastičnih 350 puta, za sedam godina postojanja. Sa 150 hiljada evra u 2011. na 52 miliona evra u 2016. - zaključio je potpredsednik SSP.

FOTO: Printscreen

Podsetimo, visoki funkcioner SNS, Vladimir Đukanović, napisao je na društvenoj mreži Parler, povodom privođenja Kokeze, da je neverovatno bogatstvo stekao tako što mu je to omogućio Vučić.

Све спин до спина,Лагарије и томе сл. како би се ВЕЛЕИЗДАЈНИК представио као жртва.

НЕКА СНАЈПЕР НАЂЕ СВОЈУ МЕТУ!

СМРТ ИЗДАЈНИЦИМА!

KOKEZINE MUTNE RADNJE U CARINI? Policija već duže vreme vrši predistragu o navodnim malverzacijama teškim najmanje 60 miliona evra

https://www.novosti.rs/vesti/hronik...utm_campaign=push-date-2021-03-03-vest-970769

Ta zamlata, nepismen Bosancheros, veze sa stvarima nema koje
mu se sada kao imputiraju, on to nista ne razume, neko mu je rekao
da izjavi za Informer da mu je predsednik Višeg suda Aleksandar Stepanović rekao da ne ide na poligraf. Ej, predsednik suda da savetuje ovu budalu da ne ide na poligraf. Tako mu je receno da kaze, ne zna on ni sta je Sud, ni ko je taj predsednik, al mu tako rekli da kaze.

Back