Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Corey:Da li treba da na kokardi ima u sredini mrtvacka glava ili ne?Vidjao sam kokarde gde u sredini se nalazi mrtvacka glava,a cuo sam da ne treba da bude pa da cujem vase misljenje da li da kupujem ili ne??
Corey:Da li treba da na kokardi ima u sredini mrtvacka glava ili ne?Vidjao sam kokarde gde u sredini se nalazi mrtvacka glava,a cuo sam da ne treba da bude pa da cujem vase misljenje da li da kupujem ili ne??
Kupio sam 3 tipa...Dinarske divizije,sa tocilima i mrtvacnkom glavom i ti iz Novog Sada nemoj vise da se javljas jer ocigledno ne znas istoriju cim kazes da su saradjivali sa okupatorima...ena28:Corey:Da li treba da na kokardi ima u sredini mrtvacka glava ili ne?Vidjao sam kokarde gde u sredini se nalazi mrtvacka glava,a cuo sam da ne treba da bude pa da cujem vase misljenje da li da kupujem ili ne??
...Cetnicka kokarda ima dvoglavog orla sa krunom i stitom na kome su cetiri ocila...
...znaci, takvu kupi... :wink:
Maajka:-
Kapa se ustvari zove kokarda jer je napravljena da ima za ushi onaj geachki preklop da nemrznete u nezavetrini.
...kokarda je opsti naziv za znacku...
AxeZ:A ti si kao neki cetnik....zanimljivo...zar oni nisu bili na fasistickoj strani.
AxeZ:Ti mora da si pobrkao to sa petokrakom.