Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Corey:Da li treba da na kokardi ima u sredini mrtvacka glava ili ne?Vidjao sam kokarde gde u sredini se nalazi mrtvacka glava,a cuo sam da ne treba da bude pa da cujem vase misljenje da li da kupujem ili ne??
Corey:Da li treba da na kokardi ima u sredini mrtvacka glava ili ne?Vidjao sam kokarde gde u sredini se nalazi mrtvacka glava,a cuo sam da ne treba da bude pa da cujem vase misljenje da li da kupujem ili ne??
a nisam ja pusku digo da bih se borio protiv Bugara,no su mi zaklali Vola....kazu,ja ne znam,ali kazu,da je onda na Selu Vo bio dragoceniji od zlata.Tek,on je stvarno prvi potego pusku.I tu pusku,bajonet,i jos neke stvari cuvam.To se prenosi s kolena na koleno.Normalno i KOKARDU sa svem kapom.Moj otac,okoreli komunista,ali bas od onih Komunista,slavu je slavio bez Popa,bez Crkve...nije priznavao to,ali je i te kako cuvao te stvari svoga oca.I ja ih danas cuvam.na KOKARDI nema mrtvacke glava. No,vidjao sam i ja te takve sa mrtvackim glavama....ja ipak mislim da je moj deda nosio kokardu onakvu kakva jeste bila.Bez mrtvacke glave.Postojale su TROJKE u Cetnistvu za vreme II svetskog rata.....oni su nosili takve kokarde.Corey:Da li treba da na kokardi ima u sredini mrtvacka glava ili ne?Vidjao sam kokarde gde u sredini se nalazi mrtvacka glava,a cuo sam da ne treba da bude pa da cujem vase misljenje da li da kupujem ili ne??
Kupio sam 3 tipa...Dinarske divizije,sa tocilima i mrtvacnkom glavom i ti iz Novog Sada nemoj vise da se javljas jer ocigledno ne znas istoriju cim kazes da su saradjivali sa okupatorima...ena28:Corey:Da li treba da na kokardi ima u sredini mrtvacka glava ili ne?Vidjao sam kokarde gde u sredini se nalazi mrtvacka glava,a cuo sam da ne treba da bude pa da cujem vase misljenje da li da kupujem ili ne??
...Cetnicka kokarda ima dvoglavog orla sa krunom i stitom na kome su cetiri ocila...
...znaci, takvu kupi... :wink:
Maajka:-
Kapa se ustvari zove kokarda jer je napravljena da ima za ushi onaj geachki preklop da nemrznete u nezavetrini.
...kokarda je opsti naziv za znacku...
AxeZ:A ti si kao neki cetnik....zanimljivo...zar oni nisu bili na fasistickoj strani.
AxeZ:Ti mora da si pobrkao to sa petokrakom.