КОКАИН СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ У ЕУ !

w1qio4.gif

Хо, хо, хо...:-D

separator_top.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Kokain sve popularniji u EU

spacer.gif

London - U godišnjem izveštaju Agencije za narkotike EU navedeno je da je ove godine oko 4,5 miliona Evropljana koristilo kokain, što je za milion više nego u 2006.
Kokain najviše konzumiraju građani Španije i Velike Britanije, dok je najveći rast njegovog korišćenja zabeležen u Danskoj i Italiji. U izveštaju je navedena procena da je prošlog meseca dva miliona Evropljana imalo kokain.

Oko četiri stotine smrtnih slučajeva 2005. dovedeno je u vezu s upotrebom kokaina. Kanabis je još uvek najpopularnija zabranjena droga u Evropi, ali agencija navodi da interesovanje mladih za nju opada.
Ipak, agencija EU upozorava da je oko sedam odsto Evropljana, odnosno oko 23 miliona, prošle godine koristilo kanabis, te da ga oko tri miliona ljudi uzima iz dana u dan, ili gotovo svakodnevno.

E. R.

Па тек сада ми је јасно зашто неки толико инстистирају да се "придружимо ЕУ"!

ma ajd sto ljudi smrkaju kokain, to ajd mozda i mogu da razumem nekako, ali sto neko smrka govna... e to je uzas! cuj bre u EU u svakom bordelu u Holandiji po 10 shit-eatersa na dan, e to je onda stvarno problem

nije u svakom nego u JEDNOM
a sad mozes da izracunas oji procenat je 10 ljudi u odnosu na citavu naciju
a onda mozes da razmislis o tome koliko bolesnika ima ovde (i u rusiji)
takodje, mzoes da razmisljas o tome koliko narkomana ima ovde i u rusiji.

procitaj pazljivo onaj link sto sam ja postavio i videces da je prica o velikom, nedefinisanom broju bordela u Holandiji i "uslugama" koje nude shit-eatersima
znaci hiljade i hiljade "ljudi" u Holandiji dvevno pojede po jedno *****.
znaci neverovatno! mislim na Holandiju treba baciti jedno dvadesetak taktickih nuklearki srednje jacine ako onaj normalni deo Holandije ne zeli da zaustavi takve pojave

Back