Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
...e bash me zzivo zanima shta ce da ispadne... ja se razmishljam da se oshisham... i chak da iz svetlijih predjem u brinete...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e bash me zzivo zanima shta ce da ispadne... ja se razmishljam da se oshisham... i chak da iz svetlijih predjem u brinete...![]()
...pazi kad sam i ja razmishljala o tome... mislim to, veza novi **** - nova zurka - nov nachin zzivota...ovaj...jel tražiš novog dečka?
kod mene je to sve povezano...
Еј, бре, а ви не рачунате да неко може да има КОВРЏАВУ ПРИРОДНУ косу (таласасту, или скроз коврџаву), а да то НИЈЕ трајна? Јеееееее..... Дали педесет опција, а то сте изоставили, срамота једна. :x
Zato sam se ja lepo javio i podvukao kovrdzaveЕј, бре, а ви не рачунате да неко може да има КОВРЏАВУ ПРИРОДНУ косу (таласасту, или скроз коврџаву), а да то НИЈЕ трајна? Јеееееее..... Дали педесет опција, а то сте изоставили, срамота једна. :x
...e... pazi kad sam i ja danas gledala odbojku i shvatila sam i naglas zakljuchila da industrija snali, ukosnica i gumica mozze da opstane na pustom prodavanju proizvoda odbojkashicama....
inache, iz nepoznatog razloga, one su mi tresh. odbojkashice, mislim.
ali mi se svidela ona italijanka sa brojem 8, shto se zove ko por.no diva...![]()
levo dugacka,desno kratka...
jeee. pa njih i ne možeš da gledaš u oči. evtl ako se popneš na stoličicu..Ne boj se, Banshee, samo nemoj da ih gledas u ochi kad ih vidis...![]()