koju zensku frizuru preferirate vise od ostalih?

koja je vasa omiljena zenska frizura?

• 1.kec

• 2.kratka "mushka" frizura

• 3.srednje duzine u raznim varijantama ali nedovoljno da se veze u rep

• 4.kosa vezana u rep ili skupljena u pundju, bez shishki

• 5.rep ili pundja ali sa shishkama

• 6.duga (u smislu da se moze vezati u rep) ravna pushtena, sa shishkama

• 7.duga ravna pushtena, bez shishki

• 8.duga razbarusena pushtena, sa shishkama

• 9.duga razbarushena pushtena, bez shishki

• 10.trajna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ovaj...jel tražiš novog dečka?
kod mene je to sve povezano...
...pazi kad sam i ja razmishljala o tome... mislim to, veza novi **** - nova zurka - nov nachin zzivota... :) al` onda sam doshla do zakljuchka.... da dzabe drzzim ovu moju kosu... samo je vezujem u repic ili kiku.... i nishta joj vishe ne radim.... ali, ako je skratim... mogu chesce daje farbam.... i tako to... da se igram.... :)

Еј, бре, а ви не рачунате да неко може да има КОВРЏАВУ ПРИРОДНУ косу (таласасту, или скроз коврџаву), а да то НИЈЕ трајна? Јеееееее..... Дали педесет опција, а то сте изоставили, срамота једна. :x

to je obuhvaceno terminom razbarusena, dakle svako odstupanje od monotone skupine ravnih, pravolinijskih dlaka....a sama razbarusenost moze biti posledica kako prirodne kovrdzave kose tako i frizerskih caka....
izvini ako te je anketa iznervirala, ali nisam zeleo da u tipologiju uvodim i princip prirodnih tipova kosa, vec sam se drzao iskljucivo stilskih efekata, odnosno frizerskog oblikovanja...

...e... pazi kad sam i ja danas gledala odbojku i shvatila sam i naglas zakljuchila da industrija snali, ukosnica i gumica mozze da opstane na pustom prodavanju proizvoda odbojkashicama....
inache, iz nepoznatog razloga, one su mi tresh. odbojkashice, mislim.
ali mi se svidela ona italijanka sa brojem 8, shto se zove ko por.no diva... :)

Еј, бре, а ви не рачунате да неко може да има КОВРЏАВУ ПРИРОДНУ косу (таласасту, или скроз коврџаву), а да то НИЈЕ трајна? Јеееееее..... Дали педесет опција, а то сте изоставили, срамота једна. :x
Zato sam se ja lepo javio i podvukao kovrdzave :mrgreen:

...e... pazi kad sam i ja danas gledala odbojku i shvatila sam i naglas zakljuchila da industrija snali, ukosnica i gumica mozze da opstane na pustom prodavanju proizvoda odbojkashicama....
inache, iz nepoznatog razloga, one su mi tresh. odbojkashice, mislim.
ali mi se svidela ona italijanka sa brojem 8, shto se zove ko por.no diva... :)

ne rise, dobre su...barem ove sto treniraju kod nas...

Давних дана сам престао да фантазирам о идеалним женама.
Више сам него задовољан овима које срећем сваки дан на улици, у биоскопу, позоришту...
И одушевљавам се њима какве јесу.
Некад сам маштао о дугокосим амазонкама...
Сад ми је свеједно, битно је да је коса негована и да фризура одговара власници...

Back