Koju stranku ili partiju simpatišete?

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koju stranku ili partiju simpatisete?

• DS

• SNS

• DSS

• NS

• SPS

• SRS

• G17+

• LDP

• SPO

• SDP - Nebojsa Covic

• SDPS - Rasim LJajic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nikoju :mrgreen:

svi su nekako fuj :(

Jel bi glasala za sebe da si na listi :think:

a122.gif
a122.gif
a122.gif
c009.gif
e130.gif

Halix...gde je Joska Broz...dobar skroz?:lol:
ma goni ih u picku materinu,sledece izbore izlazim da "glasam" samo da bi im nacrtao jednog velikog preko papira!

ја сам на прошлим цртао стојадина, комшијиног са прокупчке таблице, цртао сам га пола сат, сви се питали шта онај тамо ради у ћош

Halix...gde je Joska Broz...dobar skroz?:lol:
ma goni ih u picku materinu,sledece izbore izlazim da "glasam" samo da bi im nacrtao jednog velikog preko papira!

ја сам на прошлим цртао стојадина, комшијиног са прокупчке таблице, цртао сам га пола сат, сви се питали шта онај тамо ради у ћош
Што више нас који им нешто нацртамо, то боље. :zper:

odlucujemo mi njegovi glasaci kojih ima vise, ,

a on ti je predsednik da te podsetim ako si zaboravio...:D ,

a odlucivanje koje sam pomenula se odnosi na velike sile...kako vide Srbiju i gde je vide, pa izmedju tih sila ja pre biram Evropu, a ti Rusiju,

samo sto nas hvala bogu ima vise..i tek ce nas biti, ukinute su vize i odmrznut sporazum. :cao:

Кога има више, то више није тако сигурно.

Оно што јесте сигурно, то је да захваљујући Тадићу, који јесте, сећам се наш председник, сада има највише апситинената. (60%)

Пошто је овде изгледа поента у математици, а не у суштини, колико је реално људи у Србији (процентуално у бирачком телу), могло бити заинтересовано за укидање визног режима?

Ја сам :sad2: што је фактичко стање такво али управо највећа одговорност Бориса Тадића, који је наш председник је у томе што ће у Србији довести на власт СНС и остале који ће нас докрајчити.

Back