Koju sapunicu da gledam

• Začetnik teme Začetnik teme DisMisaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

DisMisaL

Gost
Obraćam vam se sa svojim problemom: imam problem. Prolazim kroz veoma krizno razdoblje i potrebno mi je da sa nečim zamaram svoj mozak. Ali ne previše. Uz to mi je i povremeno dosadno. Tako da sam smislio da počnem da pratim neku sapunicu, bez obzira na zemlju porekla. Koju bi ste mi vi preporučili? U obzir dolaze one koje se emituju na TV programima gledljivim na teritoriji Južnog Banata.

DisMisaL:
Obraćam vam se sa svojim problemom: imam problem. Prolazim kroz veoma krizno razdoblje i potrebno mi je da sa nečim zamaram svoj mozak. Ali ne previše. Uz to mi je i povremeno dosadno. Tako da sam smislio da počnem da pratim neku sapunicu, bez obzira na zemlju porekla. Koju bi ste mi vi preporučili? U obzir dolaze one koje se emituju na TV programima gledljivim na teritoriji Južnog Banata.

Uzmi neku knjigu i citaj...npr. Mirjam ti je bolja od sve i jedne sapunice :D :lol:

E ljudi, stvarno ste neozbiljni. Lepo pitam, a savetujete me svašta. Dakle da udarim postavku:
-radim (završavam sa radnom obavezom za oko 5-6 sati i puštaju me ranije kući)
-pikam basket (povremeno, loše je vreme ovih dana)
-već čitam (ozbiljnu literaturu, a ne Mirjam i Tolstojevskog i te fazone)
Dakle nije mi potrebno da ubijem vreme. Nego nešto da smorim mozak. Znači, mora da ima nesrećnih junaka, vanbračne dece, emotivnih prevaranata, velikih zlikovaca i zgodne sekretarice i prodavačice kao dekor.
Bila tako lepa tema na Lj&S, ali je zlikovci zaključali i sada moram da tražim nešto drugo.
Ili da umesto psihotičnih beljezgarija krenem da pišem scenario za novu domaću sapunjaru.

DisMisaL:
Divno...
Prati "Ljubav je kocka", ja samo tu gledam i ...baš je dobra.
Pink 20.00

...i poslušaj sanju...idi u teretanu :wink:

DisMisaL:
E ljudi, stvarno ste neozbiljni. Lepo pitam, a savetujete me svašta. Dakle da udarim postavku:
-radim (završavam sa radnom obavezom za oko 5-6 sati i puštaju me ranije kući)
-pikam basket (povremeno, loše je vreme ovih dana)
-već čitam (ozbiljnu literaturu, a ne Mirjam i Tolstojevskog i te fazone)
Dakle nije mi potrebno da ubijem vreme. Nego nešto da smorim mozak. Znači, mora da ima nesrećnih junaka, vanbračne dece, emotivnih prevaranata, velikih zlikovaca i zgodne sekretarice i prodavačice kao dekor.
Bila tako lepa tema na Lj&S, ali je zlikovci zaključali i sada moram da tražim nešto drugo.
Ili da umesto psihotičnih beljezgarija krenem da pišem scenario za novu domaću sapunjaru.

aloooooooo, nemoj da Tolstoja i Dostojevskog svrstavas u isti kosh sa Mirjam :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Hvala svima na pokušajima pomoći. Ali ne vredi, sve te serije su vam prepune nekih lepih, uspešnih i nesretnih, nešto ne mogu da se baš uživim. A za skupštinu... cenzurisaće mi šta god da izjavim. Hvala u svakom slučaju, bili ste neprijatni kao i inače (e jesam gad). Ma znate da se zekim. Pozz

Back