- Poruka
- 402.173
Koja ptica je najbolji izbor?
Tigrice, Nimfe,Kanarinci, Žako ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ih obožavam i da mogu da budu u kuci i kavezu rado bih imala jednu
Pa da ih spremiš za Novu Godinu ..ne, neee..
Nećemo valjda nespremni u novo leto?Pa da ih spremiš za Novu Godinu ..ne, neee..
Necemo ali cemo sa našim kucnim ljubimcima..živimNećemo valjda nespremni u novo leto?

Pa šta znam komšinici je kanarinac Cvrle živeo ohohoIskreno nisam za zatvaranje ptica u kaveze, ptice tu tuguju.

Samo od tebe mogu očekivati ovako nešto. Ptica a glupaPa šta znam komšinici je kanarinac Cvrle živeo ohoho
Iz kaveza bi ga puštali samo kad nema gostiju.
Teško da bi Cvrle toliko živeo u prirodnim uslovima.
A pogotvo što je bio glup.

Vazda problemaImao Tigrice i Nimfe kao mladac, tigrice su lakše za održavanje al nimfe su zanimljivije naročito kada ti sleti na glavu sa onim kandžama,,,,,,
Kavez im je veći deo dana bio otvoren pa su kakile gde su htele.![]()

Ja imam tigricu. Papagaji su pametni. Ako radiš sa njim , možeš svašta da ga naučiš. Moj priča, igra se, svađa se, leti slobodno, sem kad jedem ili spavam. Čak sam ga naučila da ćuti dok ja ne ustanem. Jedino što su tigrice jako radoznale i traže pažnju. Ako ćeš da mu se posvetiš i da se igraš sa njim, onda uzmi jednog mužjaka, a ako će biti stalno u kavezu a ti nemaš vremena, onda uzmi par, mužjaka i ženku.Koja ptica je najbolji izbor?
muska nimfa. Brzo uce da pricaju.A da se resim da imam pticu za kucnog ljubimca pored moje pudle bio bi to papagaj
ja sam imao stenca i papagaja, i kako je stenac rastao tako su bili sve bolji drugariJa imam tigricu. Papagaji su pametni. Ako radiš sa njim , možeš svašta da ga naučiš. Moj priča, igra se, svađa se, leti slobodno, sem kad jedem ili spavam. Čak sam ga naučila da ćuti dok ja ne ustanem. Jedino što su tigrice jako radoznale i traže pažnju. Ako ćeš da mu se posvetiš i da se igraš sa njim, onda uzmi jednog mužjaka, a ako će biti stalno u kavezu a ti nemaš vremena, onda uzmi par, mužjaka i ženku.
Jedino ne znam kako ćeš uklopiti psa i papagaja.

Divnoja sam imao stenca i papagaja, i kako je stenac rastao tako su bili sve bolji drugari
https://forum.krstarica.com/threads...-i-da-li-su-svesna-bica.1042781/post-51802023Iskreno nisam za zatvaranje ptica u kaveze, ptice tu tuguju.