Коју познату особу бисте повели на пиће

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Коју познату особу бисте повели на пиће? Или, коју бисте повели у кревет?🤣

Има једна девојка тј глумица из серије коју сам гледао, "Добри доктор". Толико ми је била лепа и симпатична.

Сва, скроз, изглед, очи, како прича. Ма, и њен лик и све око њене глуме.

Пејџ Спара, малтене да нема мане на свом изгледу. И харизми, и њу бих повео на пиће

1696678019817.png

Nista pice odma gajbi
То је она твоја порнићара што си је качио.🤣🤣 Ја сам ти већ рекао да је добра. А да знаш да би ти је ћапио. Шалим се наравно, но, добра је за креветић. Но, ја само оне које волим, са њима то и радим

Jennifer Lawrence.

GettyImages-626382596.jpg
Увек сам се ложио на глумице. Јер просто све имају харизму. Ако нема харизму, не може да буде добра глумица. А ако нема разумевања и интелигенције, не може добро ни да одглуми и одигра улогу коју треба да игра

Увек сам се ложио на глумице. Јер просто све имају харизму. Ако нема харизму, не може да буде добра глумица. А ако нема разумевања и интелигенције, не може добро ни да одглуми и одигра улогу коју треба да игра
Prvi put sam je video u filmu Putnici. Fascinirala me je. Posle pročešljao njen IMDB profil i gledao još neke filmove.

Prvi put sam je video u filmu Putnici. Fascinirala me je. Posle pročešljao njen IMDB profil i gledao još neke filmove.
Искрено, мени није нека прелепотица. Али сигурно да има харизму. И да је добра глумица. Сад, не знам шта је тачно оно што је тебе код ње привукло... Енергија, шарм, изглед или нешто друго, или све?

Искрено, мени није нека прелепотица. Али сигурно да има харизму. И да је добра глумица. Сад, не знам шта је тачно оно што је тебе код ње привукло... Енергија, шарм, изглед или нешто друго, или све?
Ma, ne mogu svi biti lepi svima. Izmedju ostalog, o ukusima se ne raspravlja :P

Šminka, operacije, to je sve.
Немогуће је да тако изгледа са непуне 53. Мора да се ботоксирала, и мене то не привлачи. Не мора нужно да неко ко је старији буде ружан. И средње године имају своју лепоту чак и физичку

Немогуће је да тако изгледа са непуне 53. Мора да се ботоксирала, и мене то не привлачи. Не мора нужно да неко ко је старији буде ружан. И средње године имају своју лепоту чак и физичку
Čim krenu sa tim botoksima i operacijama, meni je to odvratno u startu.

Ma, ne mogu svi biti lepi svima. Izmedju ostalog, o ukusima se ne raspravlja :P
Наравно, мада ја бих рекао да је она објективно лепа. Мени лично није нека, ал далеко од тога да је ружна. Ко каже да је објективно ружна тај није у праву. То је само мој укус , али нисам ја увек у праву

Čim krenu sa tim botoksima i operacijama, meni je to odvratno u startu.
Такође, још кад видим и ове наше старлете. Пумпање уста, затезање коже, импланти... Но ова је још и успела то. Обично се свим тим изоперисанима и види, тојест, не успеју да сакрију своје године тиме. Види се ипак нешто да имају година колико имају

То је она твоја порнићара што си је качио.🤣🤣 Ја сам ти већ рекао да је добра. А да знаш да би ти је ћапио. Шалим се наравно, но, добра је за креветић. Но, ја само оне које волим, са њима то и радим
Aj ne seri,zilion dobrih takvih riba kao ne ni kresno dok ne zavolis

Aj ne seri,zilion dobrih takvih riba kao ne ni kresno dok ne zavolis
Кунем ти се, за све нисам сигуран, али сам сигуран да нисам лажов. Имао сам 2 пута прилику за секс са добрим рибама. Оба пута сам то одбио. Без искушења, само нисам хтео

Кунем ти се, за све нисам сигуран, али сам сигуран да нисам лажов. Имао сам 2 пута прилику за секс са добрим рибама. Оба пута сам то одбио. Без искушења, само нисам хтео
I ja sam kad sam bio zelen,sad kad pogledam nije bio ni1 normalan razlog da ih odbijem

I ja sam kad sam bio zelen,sad kad pogledam nije bio ni1 normalan razlog da ih odbijem
Код мене је био, једноставно ме нису довољно привлачиле. Нисам осетио то нешто према њима. Кажем ти, нисам се суздржавао. Само нисам хтео нити имао жеље

Код мене је био, једноставно ме нису довољно привлачиле. Нисам осетио то нешто према њима. Кажем ти, нисам се суздржавао. Само нисам хтео нити имао жеље
Pa dobro videces kasnije kad ti se promeni ukus i kad te krene s ribama

Jeste, malo se bockala. Ali seljančice iz Barankilje su bogom dane. I Šakira je odatle a Sofija ima 51-u godinu. I, da, vodio bih je na piće. :lol:

Оу, не би било добро када би менга зезнула тај моменат. Чак ни кад је она у питању. Ајде сада замисли кренети ви... Кад оно, деси се баш то🤣
Kaže meni jedan stariji prijatelj u vezi tih momenata
"ti jesi Drale (moj nadimak) ali nisi Drakula"

🤣

Tako da treba voditi evidenciju "tih dana" ;)

Pa dobro videces kasnije kad ti se promeni ukus i kad te krene s ribama
Видећу касније ако се промени укус. И ако ме крене са рибама. Не можемо бит сигурни увек. Све је хипотетички што се будућности тиче, али сада имам свој став и сигуран сам у њега

Back