Koju pesmu naručujete...

gost 331040

Domaćin
Poruka
3.329
u kafani, na svadbama i narodnim veseljima?
koje su to pesme zbog kojih vam p'janima "strada jetra" i po koja čaša...? šta vam muzičari obavezno moraju svirati na uvce u tim trenucima?

evo, u ime današnjeg pomena na ovog legendarnog pevača (30. septembar 1991), jedna od meni omiljenih...

o ***** vas, ispadoh ja ovde opet najgora od sve dece...takorekuć prava kafanska pijandura:malav:..pa majku mu, valjda se negde nađete u situaciji da zasvira živa muzika, neki narodnjak, starogradska, kolce..nešto....neko se do'vati 'armonike, neko gitare, neko sintisajzera:lol:
mislim, postoji valjda neka prilika kad vam određena pesma legne na dušu...ne mora to da bude kafana, otkud znam, može i neko drugo mesto.

- - - - - - - - - -

Evo drugarice da ti podržim temu :lol:

:vatromet:

pa gde si ti ? :D

o ***** vas, ispadoh ja ovde opet najgora od sve dece...takorekuć prava kafanska pijandura:malav:..pa majku mu, valjda se negde nađete u situaciji da zasvira živa muzika, neki narodnjak, starogradska, kolce..nešto....neko se do'vati 'armonike, neko gitare, neko sintisajzera:lol:
mislim, postoji valjda neka prilika kad vam određena pesma legne na dušu...ne mora to da bude kafana, otkud znam, može i neko drugo mesto.

- - - - - - - - - -

:vatromet:

pa gde si ti ? :D

Levitiram nad forumom :) . Btw, akm nam se besi i seče vene u kafani bez nas . Baš smo zlice :lol:

Back