Koju pesmu bi voleli na svojoj sahrani?

Painkiller_girl:
Kada bih mi dosadilo u grobu, pustila bih iz groba I WANT OUT od Helloweena.

kad bi me neko strpo u grob, to bi bio vjerovatno neko iz komsiluka, tj. kad bi me neko poslao negdje gdje vjerovatno ima samo kvalitetne muzike, ja bi kao htjela da kazem da ocu out??? dobro, to bi vjerovatno trestalo kroz oblake.... :)

kako ti moze dosaditi u grobu, covjece, glavni zadatak ti je da spavas.... :confused: :)

blastmaster:
^ e sad pa...

Ja licno ne bih hteo niko da place na mojoj sahrani, a posledja stvar koju zelim je - svestenik. Doduse, mislim da bi bilo kul imati nekog Saksonskog ili Keltskog druida

e vidis tako nesto planiram za svoju saranu. pogreb u saksonskom i keltskom duhu sa druidom na celu povorke... onda bi dosao slayer i svi bi poceli da sutiraju grobove i moj kovceg i da se sutiraju izmedju sebe...

Dobra tema...Definitivno ne mogu da se odlucim, ipak mislim da se ne bih zadovoljila jednom pesmom...recimo Robbie Williams - Feel, Gnarls Barkley - Crazy, Jam & Spoon - Right in the night, Gadjo - So many times, Phill Collins - In the air tonight, Global Dj`s - Sound of San Francisco i jos mnogo toga :lol: :lol: :lol:

xaxa, wrlo ironicno, mene nisu htjeli primiti u muzicku skolu kao wanrednog ucenika, seljacine jedne, kao njima na trebaju wanredni, zato ja sad kod kuce pilim paganinija, pa nek se oni gone!

btw, da se wratim temi...I DON'T WANNA DIE!!!!

xexe, ja ocu da na mojoj sahrani puste pjesme koje cu ja u swom testamentu napisati na listu last wish songs...... :lol:

Back