Koju pesmu bi voleli na svojoj sahrani?

Ja bih volela da budem sahranjena uz Lou Reed-a i Perfect day....obozavam tu stvar a i bas je idealna za sahranu...ok,ajde malo da se zezamo pa da zamislimo koju pesmu bi voleli na svojoj sahrani i da li vam muzika toliko znaci da bi voleli da budete sahranjeni uz nju?

ja sam vec poruchio i zaduzhio najblizhe koji ce eventualno prisustvovati tom chinu pesmu "Zlatibore moj dragane" iz filma "Balkanski shpijun"...
mozhe samo muzika,ali najbolje bi bilo da angazhuju hor...:lol:

Tesko je dati pravi odgovor. Mozda neku veselu pesmu, jer zadovoljstvo pronalazim jedino uz zivahnu i vedru muziku. :) U mom kraju stariji ljudi vole da se nasale kako ce ih u "vecna lovista" ispratiti tamburasi pesmom "Ovim sorom Jagodo" zbog cuvenog stiha "ovim sorom vise proci necu". :)

Najteze su mi padale sahrane na kojima su se mogle cuti omiljene pesme pokojnika, bude jezivo, preplavi me i ugusi tuga zbog gubitka dragog bica, valjda me ta prepoznatljiva muzika podseti na zajednicke trenutke, verno ozivi slike iz proslosti. :confused:

Kad smo bili klinci naglas smo razmisljali da bi vredelo otici uz "Pričaj mi o ljubavi" od tada popularnih Djavola. Nedavno sam izgubio prijateljicu, bila je deo te ekipe s kojom sam se druzio u mladosti, nisam prisustvovao njenoj sahrani, nisam na vreme obavesten da je preminula posto sam izgubio kontakt sa dugogodisnjim prijateljima, razisli smo se svako na svoju stranu, otudjili se, nisam znao ni da je bolovala od teske, neizlecive bolesti. Smogla je snage i sama okoncala agoniju.

Back