Koju mangu upravo čitate?

S vremena na vreme pronadje se neki zatureni dragulj. Ovaj sam pronasla na Anime-planetu.
Upravo sam procitala i kratak roman - Onani Master Kurosawa - After the Juvenile (Novel) *(radnja se desava dve godine nakon onog putovanja). Vrlo nostalgicno..

Noblesse

Rangirana 16 na mangafox-u, sa skoro 7 miliona citalaca.

d359e92c-1.jpg

Citam trenutno Naruto, Bleach (kako bez njih :D), Green boy, Air gear, Tough, High school, Kimi ni todoke (mislim da sam dobro napisao... :s), Tower of god... Ima ih jos... :) Pre sam gleda anime, ali sada mi je bolja manga, nekako se radnja brze odigra i brze mi ide, a ne dok odgledam epizode... :D

Ubijaju me ove ongoing stvari. -.-

Trenutno citam Dengeki Daisy, FT i maruto mangu, a sad cu da pocnem Tower of God (da, da, opet ongoing), po preporuci.

I onda ima da se vrnem na moje shojo stvarcice. ZAVRSENE shojo stvarcice. xD

Preporucujem Fruits Basket! Zavrseno, shojo i ima divnu pricu :heart: (and it's quite deep O___Q) Crtez je 'meh' s vremena na vreme ali je ok i guess >_>

Gomila devojaka koje su genetski modifikovane kako bi iskoristile moc stigmate…manifestovanu ogromnom brzinom i snagom… poshto je stigmata nastala od Nove obrnutim genetskim inzhenjeringom jer je poreklom od bitja koja su inter dimenzionalni posetioci te je nestabilna :( pa devojke bivaju trenirane i obuchavane za nove zadatke u specijalnim uslovima…najveci broj stigmata iz najjache prve pandore je utisnut u novu nedodirljivu pandoru…koja josh nema limitera…svaka devojka ima limitera I takoc
ovde detaljnije http://en.wikipedia.org/wiki/Freezing_(manga)

Back