Phanton Lord
Početnik
- Poruka
- 5
E ovakva je situacija
...cura, sa kojom sam neka dva mjeseca, za 7 dana ima rodjendan...pa sam joj mislio pokloniti knjigu...ona ima okolo 18 godina, i voli da cita...e sad, treba mi neki predlog, neka dobra knjiga? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona ima okolo 18 godina
Prosetas sa njom kroz grad, "slucajno" prodjete pored knjizare. Udjete unutra da kao nesto pogledas i snimas koje su knjige nju zainteresovale.
Molim te, nikad nemoj da mi kupis knjigu...Moj ti je savet uvek kupi svezu knjigu, koja je tek objavljena. Tako su sanse da to vec ima minimalne. I uvek nesto u trendu iz novog kataloga ili pitaj prodavacicu za savet (ne prodavca). Od zanrova za rodjendan devojkama uvek biram ili komedije ili ljubavne romane. Nikako nesto gde se umire ili gde se krv proliva, to mi nekako ne prilici kao poklon za rodjendan.
E ovakva je situacija...cura, sa kojom sam neka dva mjeseca, za 7 dana ima rodjendan...pa sam joj mislio pokloniti knjigu...ona ima okolo 18 godina, i voli da cita...e sad, treba mi neki predlog, neka dobra knjiga?
![]()
Nešto od sestara Bronte. Trenutno jedino čega se mogu setiti, što je pogodno za taj uzrast.
Sara Gruen - Voda za slonove. Odlično napisano, lako se čita, a fina ljubavno-avanturistička priča.
M. Selimović - Tvrđava. Dobrota i ljubav su jači od svakog bezumlja.