Koju igru ste najduze igrali

rale77:
Najvise sigurno CS i Quake3,PS4, pa PS5 .....................mislim to se igra godinama veoma cesto.
Sto se tice igara koje se prelaze naravno Morrowind (ko god da ga je igrao igrao ga je najduze)
zatim diablo2 7 ili 8 puta ,Half-Life 5 puta ,COD,COD2........................

Mislis na Morrowind III ?

Najduze sam igrao Mafiju, ali ne zbog toga npr da sam negde zaglavio..nego najvise puta :D

championship manager 99/00 ; 00/01 i 01/02. Posto su skoro iste samo sezone se razliku, nema bitnih razlika, igrao sam od 99 pa do 2003, znaci samo to i nista drugo nisam igrao, presao sam po 30 puta sa istim timovima, sve moguce najbolje igrace sam imao i vodio... prosto opsesija je bila igrati tu igru.

Bedak je sto su je izmenili, najvise bi voleo da ima takva igra samo da krece od ove sezone. Ima novi CM , ali ne moze da se poredi sa starijim, ti su zakon stvarno.

MoH Allied Assault, onaj nivo sa 6 snajpera, joj boze..........
Silent Hill 1- deo sa klavirom (5 dana sam mozgao)
Silent Hill 1- deo sa zodiac room (i tu sam se mucio...mnogo)
Najduze na hardu mi je Cactus Bruce and the corporate monkeys (vec godinu i po)

Definitivno Oblivion,znaci toliko sam bio nalozen na igru da sam radio questove bukvalno za svakog lika na koga sam naleteo. Isao po grobnicama,ubijao one Kosture,puno puta odem u kucu opljackam pokradem viljuske,nozeve,jabuke,knjige sta god nadjem,cisto iz zajebancije.

Back