Koju gitaru kupiti?

Ono je lako napraviti dobar izbor kad ti imas 1000 eura na raspolaganju. Ovako ni sam ne znam da li cu te uputiti na pravi put, ali ajde, pokusacu. Bicu subjektivan

Les Paul modeli mi leze, imam jednu kopiju doma, za 250 eura jako dobra gitara, pa ako mene pitas ja bi se opredijelio za Epiphone.

Ibanez i Epiphone nikako, dva gora đubreta od toga nisam video u životu... zapravo jesam, rusku Stylandia-u kojom možeš i zid da rušiš, samo nemoj da je sviraš! Ili Jackson ili Squier, a ako baš imaš para za razmahivanje, fender, sve zavisi šta hoćeš da sviraš :D

ritam gitara kao instrument ne postoji, gitara ko gitara, sad šta bi ti sa njom radio to je već tvoja stvar :D :P, onda, ako imaš pare, uzmi stratocastera (bilo squier bilo fender, u mitrosu ti je to sve sklapano u poslovođinoj kancelariji), epiphone, dobre su... prva 2-3 meseca onda kad krene sex (gitara tebe da, je li... ) tvojoj sreći neće biti kraja, počni sa stratom i, veruj mi, zaljubićeš se u tu gitaru :D. Ali obavezno vodi nekog iskusnijeg sa sobom da te uputi u to koja je gitara dobra, nemoj na svoju ruku

Back