Kojoj tv stanici najvise verujete

Kojoj tv stanici najvise verujete

• RTS

• B92

• Sudio B

• Pink

• Neka nenavedena

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pametan covek uvek u svakoj vesti moze da procita smisao između redova.

Наравно братац. Зато не треба отписати ни Б92. Рецимо гледањем "Јединице" је могло доста тога да се сазна о менталном склопу оних који стоје иза такве пропаганде. По њима, рецимо, Ђинђић није могао да се "понижава" пред Коштуницом како би се решила криза око побуне ЈСО. Али је могао да им оде на ноге и испуни све захтеве криминалцима. То је дакле једна страна медаље... Друга страна медаље је кад бацају упаљаче зато што је у Народној скупштини постигнут догов свих парламентарних странака... Кад Устав по чијим правилима (у крајњем смислу) излазе на изборе називају "Легијин устав" :lol: :lol: :lol:
Из тога и из правдања наводног Ђинђићевог става према Коштуници види се иста ствар - отворена мржња према сваком компромису.

Ето то је један пример. А "Инсаједер" треба гледати само као комедију.

Stanje u ovoj oblasti jeste lose, ali mislim da si malo preterala oko ovoga (posebno ono "ni reci")

Strela:
О 50% радно способног, а незапосленог становништва, о мизерним платама, о тајкунима који бесомучно пљачкају Србију, о високим школаринама, о здравству које је многима недоступно (осим лекара опште праксе), о стоматолошким услугама, које су до скоро биле бесплатне или са малом партиципацијом, а сада достигле, за наше појмове, астрономске цифре...дакле, о свакодневним проблемима обичних грађана који се боре за голу егзистенцију - ни речи!

Ima oko toga reci itekako, na skoro svim tv stanicama

Great Old One:
По њима, рецимо, Ђинђић није могао да се "понижава" пред Коштуницом како би се решила криза око побуне ЈСО. Али је могао да им оде на ноге и испуни све захтеве криминалцима. То је дакле једна страна медаље... Друга страна медаље је кад бацају упаљаче зато што је у Народној скупштини постигнут догов свих парламентарних странака... Кад Устав по чијим правилима (у крајњем смислу) излазе на изборе називају "Легијин устав" :lol: :lol: :lol:

Dobri primeri. B92 ubedljivo prednjaci u takvim stvarima u odnosu na ostale tv stanice.

Inace kad se radi o gledanosti tv stanica u Srbiji, izgleda da su poslednja merenja obavljena 2005 god., jer za ovu godinu nema podataka. Tada je bio ovakav rezultat:

Prema rezultatima elektronskog merenja gledanosti koje je sprovela Agencija AGB, najgledanija tv stanica u periodu januar - jul 2005. godine u Srbiji bila je TV Pink a slede Prvi program RTS i BK Telekom.
Tv Pink je od januara do jula 2005. godine u ukupnom tv auditorijumu učestvovala sa 22,5%, RTS sa 21,7%. Slede BK telekom sa 11,4%, B92 sa 6,9% i Teći kanal RTS sa 3,8%. Sve ostale tv stanice koje su se u pomenutom periodu gledale na teritoriji Srbije imaju učešće manje od 1,5% saopštio je Darko Broćić, direktor Agencije AGB

Jary:
Nezam rezervisan sam prema svim pomalo. ide cestitka za NG na rts "postovani -a ... mi smo najgledaniji, najbolji ali ako ne platite pretplatu ima da vas tuzimo i da prinudno naplatimo" Odvratno. Sta mi oni nude sto nema na drugim kanalima?
Heh, i meni je smesno, cestitase i nadolezace praznike, nahvalise se, a onda, more cemo da vas tuzimo, bre :lol:
Sta nude, pa reprize, reprize reprizinih repriza :roll:
Ja sam se prijatno iznenadila gledajuci Nacionalni dnevnik naTV-Pinku.
Imaju goste za vreme emiovanja, i nacin na koji saopstavaju vesti je prilicno interesantan i originalan, i sasvim nov u emisijama tog tipa.
Spikeri (voditelji) su nekako zivotni, dodaju ponesto i svoje, verovatno znaju sta mogu a sta ne mogu, ali ono sto mogu, individualno osmisle (intonacijom, bojom , mimikom, ili pak osmehom koji uprilice prema onome o cemu govore!
Na RTS-u, kao vostane figure, rekao bi covek samo disu, sve ostalo su zamrzli.
Ipak, NIJEDNOJ, moj je odgovor.

Салвантис,овај форум није мерило образованости Србије.Погледај,колико постова буде испраћено прилозима на енглеском.А колико још има људи који разумеју неки други језик.Овде имамо јако мало љубитеља Пинка.Можда Пинк гледа неко од оних Хрвата који повремено утрчавају на форум.Ионако,нисам видео ниједног да је показао довољно васпитања,а за више од тога да и не говорим!:shock:

Не само то.Ако се сећаш причао је како је обишао пола Света,говори не знам колико језика и.т.д.За неког ко се тако представља требао би да уме да се далеко боље изражава,пошто конверзација није текла на мандаринском језику.:)

Ma ovde mnogi fantaziraju i pricaju neverovatne budalastine. Kao obisli su pola sveta, kao studirali su u americi, kao zaradjuju 5000 dolara mesecno, kao imaju doktorate, kao voze skupa kola, kao deda im bio austrougarski grof i drzao pola vojvodine, a samo vise na forumu, kukaju i pljuju po ovoj Srbijici (mada cak su i u tome nikakvi, ne znaju osnovne stvari iz politike, prava, istorije, pravopisa...). Nikakve argumente nemaju, pa tim lazima pokusavaju valjda nekoga da impresioniraju, sta li? Blagi uzas, prosto receno. Nego da se vratim na temu, odoh predaleko :D

Back