Kojim aplikacijama zameniti Google aplikacije na Huawei telefonima!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Elita
Poruka
24.257
U slučaju da vaš Huawei pametni telefon više ne može koristiti Google aplikacije, predstavljamo vam nekoliko najboljih dostupnih opcija.

Budući da je Google prekinuo saradnju sa Huawei komapnijom, korisnici ovih uređaja nemaju pristup osnovnim Google-ovim aplikacijama. Da li postoji život izvan Google aplikacija? Da! Alternativa ima na pretek.

Većina Android pametnih telefona na police prodavnica dolazi sa unapred instaliranim Google-ovim aplikacijama, ali činjenica da su se Huawei i Google razišli ne znači da je to kraj za Huawei. Postoji mnoštvo dobrih alternativa za aplikacija za kao što su Gmail, Google Chrome, Google Maps i Google Calendar. Osim toga, ove aplikacije se i dalje mogu preuzeti na Huawei uređajima iz alternativnih prodavnica, kao što je uptodown.com ili slične.

Pokazaćemo vam neke od alternativnih aplikacija koje možete instalirati na Huawei uređajima kako biste nastavili uživati u svim uslugama kao da se ništa nije dogodilo. Možete bez problema pristupiti svojoj e-pošti, upravljati kalendarom ili pregledavati web. Osim toga, možete nastaviti s preuzimanjem aplikacija i igara na telefon kao i obično.

Alternative Googleovim aplikacijama
Postoje zamene za praktično bilo koju Google-ovu aplikaciju koju ste možda instalirali na vašem telefonu. Možete imati kompletan pregledač, klijent e-pošte i uslugu mapa koji vas mogu odvesti gde god želite, bez potrebe da na vašem uređaju budu instalirane Google Mape.

Outlook umesto Gmail na Huawei telefonima!
Outlook je e-mail klijent kompanije Microsoft. Jedna od najpopularnijih aplikacija svih vremena za upravljanje vašom e-poštom dostupna je na bilo koijem Android uređaju. Omogućuje vam odabir kategorija, sinhronizaciju kontakata i obaveštenje kada primite nove e-poruke.

>> Outlook APK <<

To je prikladna, korisna i zaista zanimljiva alternativa Gmailu, tako da vam Google-ov e-mail klijent neće nimalo nedostajati. Pruža vam sve što je potrebno za primanje i slanje e-pošte: da priložite datoteke, promenite font, organizujete tekst itd.

Waze umesto Google Mape na Huawei telefonima!
Waze je trenutno najopsežnija aplikacija za navigaciju na tržištu. Ima sve što vam treba u ovakvoj aplikaciji. Aplikacija mapa ima zajednicu sa preko 50 miliona korisnika i nudi podatke u realnom vremenu i informacije o saobraćaju, nesrećama i preprekama na putu.

>> Waze APK <<

Waze je najbolji GPS za Android ako želite pronaći put do nekoga ili ako želite da vas pametni telefon vodi dok se krećete po mapi. Aplikacija vam govori kada je najbolje vreme za odlazak, najbolji način da stignete tako gde idete i koje su mogućnosti ili alternative ako postoje gužve u saobraćaju, saobraćajne nezgode ili određene blokade puteva.

Mozzila FireFox umesto Google Chrome na Huawei telefonima!
Postoji mnoštvo pregledača koji se mogu koristiti kao alternativa Google Chrome-u na Androidu. Na primer, Opera, DuckDuckGo i Firefox. Firefox je jedan od najvažnijih pretraživača na svetu i dostupan je za Android uređaje sa širokim rasponom opcija i funkcija potpuno besplatno. Možete dodati ekstenzije, promeniti izgled pregledača i sinhronizovati s pregledačem na vašem računaru.

>> Firefox APK <<

Odličan pretraživač za brzu navigaciju, sa nebrojenim opcijama podešavanja i izvrsnim sigurnosnim funkcijama. Firefox je najbolja opcija ako na svom pametnom telefonu želite kvalitetan, sveobuhvatan i besprekoran pretraživač.

Any.do umesto Google kalendara na Huawei telefonima!
Postoji i mnoštvo korisnih alternativa Google-ovoj aplikaciji Calendar. Na primer, DigiCal ili Business Calendar . Obe su savršene opcije za vaš pametni telefon, sa atraktivnim korisničkim interfejsom i mnoštvom funkcija.

>> Any.do APK <<

Bez obzira na to, Any.do nam se čini savršenim izborom. To je aplikacija koja vam omogućava jednostavnu sinhronizaciju Google naloga i ima bonus funkciju koja vam omogućava kreiranje liste obaveza. Ova sveobuhvatna aplikacija olakšaće vam život zahvaljujući svom jasnom i jednostavnom korisničkom interfejsu.

Ako tražite moćan kalendar sa neograničenim mogućnostima, Any.do je verovatno jedna od najboljih alternativa koje postoje.

Uptodown umesto Google Play prodavnice na Huawei telefonima!
Huawei uređaji su možda izgubili pristup Google Play Store-u, ali to ne znači da neće imati aplikacije ili nećete moći da koristite najnovije verzije svojih igara ili aplikacija. Pored odlične Huawei-jeve prodavnice AppGallery, APK-ove možete preuzeti direktno na svome telefonu koristeći Uptodown.

>> Uptodown APK <<

xapk-uptodown-app.jpg

Uptodown App Store vam pruža pristup direktan pristup svim dostupnim aplikacijama na Uptodown serveru, tako da možete pristupiti kad god želite. Uptodown je potpuno besplatno međunarodno tržište aplikacije kojem možete pristupiti iz bilo koje zemlje bez potrebe za Google Play nalogom. To je katalog sa ogromnim brojem aplikacija i savršeno je realna alternativa kada Google-ovoj prodavnici.

Hvala; Marjan Stojanović

Ja koristim android telefon, znaci ne Huawei i uopste ga nisam prijavio na google servise, koristim aplikacije koje skidam sa neta i koje rade a sam telefon brze radi, ne koci, ne apdejtuje se, baterija duze traje
Kako si podigao Android sistem bez prijavljivanja na Gogle acc/?Prosto tehnicki nemoguce. Znaci da nisi u pravu. A i da jesi-cemu? Raditi nesto na tezi nacin-a postoji laksi? Masim poentu...

ok NE BUDES PRIJAVLJEN I? sTA DOBIJAS TIME sKIDAS PIRATSKI SOFTVER IZ LEVIH IZVORA A IMAS ORGINALSOFTVER? nE KONTAM STVARNO?

Zato sto gugl plej stalno nesto radi,cangrlja,apdejtuje,statistike mimo tebe pravi salje,sve to stariji telefon moze da uspori, skracuje trajanje baterije, samim tim su i te aplikacije sporije pogotovo ako su najnovije a npr.telefonu pase i starija verzija i tako dalje.
Ni ma blekberi,na par modela nisi imao gugl plej i isto si ovako instalirao

Zato sto gugl plej stalno nesto radi,cangrlja,apdejtuje,statistike mimo tebe pravi salje,sve to stariji telefon moze da uspori, skracuje trajanje baterije, samim tim su i te aplikacije sporije pogotovo ako su najnovije a npr.telefonu pase i starija verzija i tako dalje.
Ni ma blekberi,na par modela nisi imao gugl plej i isto si ovako instalirao
1. Naravno da uspopravaju starije aplikacije an novijem telefonu-nekompatibilnost, neoptimizovanost. Logicno.
2 Ne moze telefon da isprati performansama te aplikacije..
3. Blackbery tek pokoji model je mogao da ima Android a inace oni imaju svoj OS. Tako da nsi ni mogao imati Google Play na Blackberry...
"uspori telefon:".....koliko imas telefon, 10 godina? 5? Naravno da ce da uspori..Jos ako je neki krsh...Moj Xiaomi Mi A1-najjeftiniji u toj klasi onda-evo treca godina cepa sasvim tecno i lepo...DOduse ja sam se ponovio s necim drugim-ali iz nekih drugih razloga...

Može se i sada bez Google apps, ali k'o što neko reče čemu sve to? Preuzme se LineageOS, ili neki derivat Evoulution, Pixy, i instalira se klot bez Gapps. I sve aplikacije se vrate (restore) sa bekapa, ili se instalira neka custom prodavnica, da google jednostavno nema nema šta veliko da čangrlja u pozadini. Samo čemu svrha kad su platforme povezane (Google play, Play games, photos, gmail . . .)

Ради све једино ће гејмерима да прави проблем пошто све ради кроз Google игре али ако нисте гејмер, опуштено све ради а ево и како... Gmail имате нормално преко њиховог клијента који нуди још опцију енкрипције тако да је он најмањи проблем! Aко неко има проблем што се тиче HMS-a с којим сам одушевљен и што се тиче сигурности и што се тиче слободе избора, и што се тиче тога да код њих свака апликација се ажурира сама од себе и да не пита продавницу, може слободно да ме пита. НЕМА ЦЕНТРА. Све је комунистички поравнато. ;)
EoNCxQiW4AAnNZ0

1609623346078.png

Што се тиче легалности APK Pure-a...
1609623573363.png

Poslednja izmena:
Ево рецимо зашто не волим нови GMS и зашто ме принуђују да купујем телефоне за тржиште Mainland China или да се некако да се договоримо за Кинезима да нама шаљу уређаје за њихово тржиште. Прво алати који добијаш на тим телефонима од True Background-a до агресивног Ad Blocker-a сви су ту! Значи не може ни мушица да прође. Могу на телефону као некада на Android 2.2 до 4.0 све да деинсталирам ако не користим на њему. Рецимо мени не треба Google Drive, Chrome, Gmail, Google Maps, Google Music, Google Duo... Треба ми само Google Play Store и Google Play Games и то је то. Све ја то могу да мом старом телефому да деинсталирам али кад сам видео да не могу то да урадим на Android 10 мало је рећи да сам побеснео. Зато је HMS спас а о софтверу и начин како су га урадили мало је рећи хвале.

НОВИ АНДРОИД ЈЕ ТОЛИКО APPLE ДА ЈЕ ТО БОГУ ЗА ПЛАКАТИ. Не желим јабуку. Желим андроид назад где ја сам ћу да из продавнице да инсталирам то што желим. :rida:

И за крај, једна занимљивост имам EMUI 11 (Harmony OS упакован у Андроид 10) који Google-ове апликације види као Malwere што у неку руку и јесте. :hahaha:

Poslednja izmena:
Huavei je neopevana glupost od telefona, pre par sati se vidim sa burazerom nismo se sto god videli i on cmizdri ne radi mu tel koji je kupio pre pola godine u radnji, odrali ga živog. Kaže nema google plej raskinuli saradnju nema nijednu app. Ja kažem vrati im u tehnomaniju i uzmi pare nazad njemu se neće svideo mu se tel. Kaže raskinuli saradnju. Zašto huavej ne vrati novac svim prevarenim korisnicima?!??? Pa ovo je posao za sudstvo oni ladno i dalje valjaju neupotrebljive telefone?!?? Kinezi prevaranti.

Onda se setim da mi je drugar rekao za nešto što on koristi jer ne voli da se prijavljuje na app store.
https://apkpure.com/
Instaliraš app koja je kao app google store i lepo imaš sve app automatski se instaliraju.

Recimo Orion tv app
https://apkpure.com/orion-tv/rs.maketv.oriontv

Koristio sam ranije Huawei Mate 10 pro,koji je tada bio najbolji telefon od Huaweia. Na papiru sve full,procesor,ram,grafika,displej,sve sve ali jednostavno je telefonu nesto nedostajalo,nesto sto sam imao kod Samsung i iPhona. Sam taj kontakt izmedju telefona i korisnika je bio drugaciji,nije bio premium osecaj da kazemo iako je to bio ultra premium telefon. Tako da kada sam se resio tog telefona,i to moram priznati jako ga je tesko bilo prodati,sam se zakleo da vise necu koristiti Huawei telefon. Posle izlaska P40 serije,reko da probam malo da vidim kakva je situacija sada...sve isto,tako da za sada nista od Huaweia.

Koristio sam ranije Huawei Mate 10 pro,koji je tada bio najbolji telefon od Huaweia. Na papiru sve full,procesor,ram,grafika,displej,sve sve ali jednostavno je telefonu nesto nedostajalo,nesto sto sam imao kod Samsung i iPhona. Sam taj kontakt izmedju telefona i korisnika je bio drugaciji,nije bio premium osecaj da kazemo iako je to bio ultra premium telefon. Tako da kada sam se resio tog telefona,i to moram priznati jako ga je tesko bilo prodati,sam se zakleo da vise necu koristiti Huawei telefon. Posle izlaska P40 serije,reko da probam malo da vidim kakva je situacija sada...sve isto,tako da za sada nista od Huaweia.
Tacno tako I kod mene bio isti problem, imao sam i Huawei mate 10 u 20 pro verzije i jedan i drigi imali su iste probleme ni OnePlus nije nista bolji sve je to brzo napupano ali fali im nesto sto Samsung i Apple imaju.. Odustao sam od tih Kineza i vratio se Samsungu .. Mnogo me mervirala npr bluetooth konecija.. Svaki put sve moram manuelno da pokacim dok kod Samsunga ili Iphone to se uradi samo prvi put .. sitnice ali iritirajuce za telefonen koji kosta poprilicno ..

HarmonyOS стиже другог јуна на прве телефоне!
Ово су телефони који ће добити нови оперативни систем!

HARMONYOS FIRST BATCH BETA TESTING LIST:​

Early adopters of Closed Beta HarmonyOS 2.0 version:

• Huawei Mate Xs
  • Huawei Mate 20 series
  • Huawei Nova 8 series
  • Huawei Nova 7 series
  • Huawei Nova 6 series
  • Huawei MatePad
  • Huawei MatePad 10.8
  • Huawei MatePad 5G
Early adopters of the HarmonyOS 2.0 Public beta:

• Huawei Mate 40 series
  • Huawei Mate X2
  • Huawei P40 series
  • Huawei Mate 30 series
  • Huawei MatePad Pro
  • Huawei MatePad Pro 5G
Early adopters of the HarmonyOS 2.0 Stable version:

• Huawei Mate 40 series
  • Huawei Mate X2
  • Huawei P40 series (ANA,ELS)
  • Huawei Mate 30 series
  • Huawei MatePad Pro
  • Huawei MatePad Pro 5G

Maizu je већ усвојио овај нови оперативни систем као што смо неки од нас и знали а следећи су Oppo, Xioami и од недавно ОnePlus озбиљно жели да се овај оперативни систем нађе на његовом телефонима. HarmonyOS по дифолту нема GUI, заузима само 6GB меморије, апликације са наставком .hos су мање неко андроид апаликације и тренутно су доступне сампо поједине кинеске а од недавно АIDA64 радиће и HarmonyOS апликацију, HarmomyOS може да покрене било коју Linux апликацију написано у Javi/JS па тако и андроид који у себе има Linux кernel

HarmonyOS-pop-up-message.gif
wp-1622183315516.gif

Шта је HarmonyOS? To je Linux mikrokernel оперативни систем намењен да ради на свим уређајима независно од величине екрана!
ЈЕДАН КОД. ЈЕДНА АПЛИКАЦИЈА. СВИ УРЕЂАЈИ.
7h.jpg

Савети:
1622411924888.png

1622411988422.png

Huawei данас је пустио свој оперативни систем у јавност.

Разлика између HarmonyOS и EMUI 11 са AOSP (Android Open Source Project)!
1622644350124.png

1622644230185.png

1622644426696.png

HarmonyOS 2.0 Beta 3 покреће симулативно више апликација без пада или замрзавање система!!!! Ја немам речи шта је Huawei урадио. Иначе Huawei је примарно тренутно орјетисан на оперативни систем а прича о процесорима пада у воду јер развијају свој чип од 3нм што значи да се HiSilikon враћа на светско тржиште и то веома брзо!!!!. Kako je слога HarmonyOS-a "Сви као један, Један као све!" очекујте једну праву бомбу у свету IT индустрије јер ће ако је по слогану Huawei предтавити све нове телефоне и нове SoC за светско тржиште у једном тренутку!

Huawei данас је пустио свој оперативни систем у јавност.

Разлика између HarmonyOS и EMUI 11 са AOSP (Android Open Source Project)!
Pogledajte prilog 938951
Pogledajte prilog 938949
Pogledajte prilog 938953

HarmonyOS 2.0 Beta 3 покреће симулативно више апликација без пада или замрзавање система!!!! Ја немам речи шта је Huawei урадио. Иначе Huawei је примарно тренутно орјетисан на оперативни систем а прича о процесорима пада у воду јер развијају свој чип од 3нм што значи да се HiSilikon враћа на светско тржиште и то веома брзо!!!!. Kako je слога HarmonyOS-a "Сви као један, Један као све!" очекујте једну праву бомбу у свету IT индустрије јер ће ако је по слогану Huawei предтавити све нове телефоне и нове SoC за светско тржиште у једном тренутку!

Prvo nauci osnovnu gramatiku-raspored reci u recenici ti je pogresan!Skroz! Drugo-jbt koliko Te placa Huawei...? Pricas o novom OS koji tek treba da se dokaze i pokaze i MOZDA zazivi kao da je vec proglasen za najbolji OS...A masa ljudi eto jednostavno NECE zamenske aplikacije-hocu Gmail, Hocu Android igre koje igram mozda godinama. I mani tu pricu " radice bez uticaja na performanse". Ma da kako da ne...No opet-zivi bili pa videli...

Prvo nauci osnovnu gramatiku-raspored reci u recenici ti je pogresan!Skroz! Drugo-jbt koliko Te placa Huawei...? Pricas o novom OS koji tek treba da se dokaze i pokaze i MOZDA zazivi kao da je vec proglasen za najbolji OS...A masa ljudi eto jednostavno NECE zamenske aplikacije-hocu Gmail, Hocu Android igre koje igram mozda godinama. I mani tu pricu " radice bez uticaja na performanse". Ma da kako da ne...No opet-zivi bili pa videli...

Какве има везе граматика са изреченим? Друго, да ли знаш да је реч речи у реченици у српском језику скроз небитан за разлику од енглеског на пример? Све се разуме како год окренуо јер је сам језик комутативан и асоцијативан као основи логике. Пробај исто да урадиш са енглеским језиком који је стриктан јер нема падеже и нема мењање речи по роду и броју пад види да ли ћете неко разумети.

Што се тиче плаћање, не знам можда зарадим Freebuds 3 сад ми стило од HMS-a. Не знам како другачије да одговорим на ово...:hahaha: :ok:

Но, да се вратимо ми на тему....

Gmail? Да ли знаш шта је E-Mail уоште? Користио си некад Outlook? Да ли знаш да E-Mail-у можеш да приступиш са било ког клијента па тако и Huawei Email-a где можеш да подесиш чак и енкрипцију као што има K9 Mail, Fair Email клијенти који су FOSS ако си баш толико параноичан.

Игрице? Шта ме брига за игрице. Па нисам клинац да играм игрице, мада кад смо већ код игара има прегрешт игара на AppGallery нарочито за људе које воле Star Trek, ЕVE и сличне свемирске игрице.

Какве има везе граматика са изреченим? Друго, да ли знаш да је реч речи у реченици у српском језику скроз небитан за разлику од енглеског на пример? Све се разуме како год окренуо јер је сам језик комутативан и асоцијативан као основи логике. Пробај исто да урадиш са енглеским језиком који је стриктан јер нема падеже и нема мењање речи по роду и броју пад види да ли ћете неко разумети.

Што се тиче плаћање, не знам можда зарадим Freebuds 3 сад ми стило од HMS-a. Не знам како другачије да одговорим на ово...:hahaha: :ok:

Но, да се вратимо ми на тему....

Gmail? Да ли знаш шта је E-Mail уоште? Користио си некад Outlook? Да ли знаш да E-Mail-у можеш да приступиш са било ког клијента па тако и Huawei Email-a где можеш да подесиш чак и енкрипцију као што има K9 Mail, Fair Email клијенти који су FOSS ако си баш толико параноичан.

Игрице? Шта ме брига за игрице. Па нисам клинац да играм игрице, мада кад смо већ код игара има прегрешт игара на AppGallery нарочито за људе које воле Star Trek, ЕVE и сличне свемирске игрице.
Sto bi reko Faruk Combetu iz LZN-ali si ogarnicen k''o balkon.
1.Outlook je taaako katastrfofa email klijent-UVEK sam koristio bollje...
2. Igrice sam naveo kao primer-lepo sam naveo SPECIFICNI PROGRAMI! Nemam nameru da se naviikavam na nove programe kad mi stari rade sasvim lepo, da ne kazem savrseno. A Ti se uhvatio jedne sitnice k'o pijan plota.
3. Rec комутативан jednostavno NE POSTOJI. Evo cak sam i googlao. Izmisljas da bi se pravio pametan a ispadas pglu strasno.
4. Nekom ko ne zna sta je i zasto sluzi gramatika-ja nemam dalje sta da objasnjavam.

Sto bi reko Faruk Combetu iz LZN-ali si ogarnicen k''o balkon.
1.Outlook je taaako katastrfofa email klijent-UVEK sam koristio bollje...
2. Igrice sam naveo kao primer-lepo sam naveo SPECIFICNI PROGRAMI! Nemam nameru da se naviikavam na nove programe kad mi stari rade sasvim lepo, da ne kazem savrseno. A Ti se uhvatio jedne sitnice k'o pijan plota.
3. Rec комутативан jednostavno NE POSTOJI. Evo cak sam i googlao. Izmisljas da bi se pravio pametan a ispadas pglu strasno.
4. Nekom ko ne zna sta je i zasto sluzi gramatika-ja nemam dalje sta da objasnjavam.

1. Оutlook Express је клијент којег смо сви користили раније. Навео сам га само као пример али твоје излагање уз мањак аргумента служи само да понижаваш саговорника.Ваљда тако билдујеш самопоуздање. :ok: :ok:
2. Игрице су небитне. Ко жели да игра игрице наћи ће нове игрице, па не купујеш телефон да играш игрице?
3. Не знаш математику па те не вређам... https://sh.wikipedia.org/wiki/Komutativnost Ја радим = Радим (ја)
4. Али ипак си оран да се расправљаш. :hahaha: :hahaha: :ok: :ok: :ok: :ok:

Poslednja izmena:
1. Оutlook Express је клијент којег смо сви користили раније. Навео сам га само као пример али твоје излагање уз мањак аргумента служи само да понижаваш саговорника.Ваљда тако билдујеш самопоуздање. :ok: :ok:
2. Игрице су небитне. Ко жели да игра игрице наћи ће нове игрице, па не купујеш телефон да играш игрице?
3. Не знаш математику па те не вређам... https://sh.wikipedia.org/wiki/Komutativnost Ја радим = Радим (ја)
4. Али ипак си оран да се расправљаш. :hahaha: :hahaha: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ali boldovano nema veze sa gramatikom. Nepismen si, bukvalno ne znas da citas . Jbg, Istina boli, znam..
2. Opet si zapeo za igrice iako sam vec objasnio. Ne zelim da ponavljam.
3. Outlok? Evoja TVRDIm-ja ga NISAM KORISTIO! Nikad.
Manjaka argumenata?!?!HAAHAHA! > Pa upravo pricamo sve vreme o tome : manjak aplikacija PRAVIH original apilkacija=slabiji sistem. Ja Linux ne koriatim zbog slabije podrske za Adobe i slicne programe. Jednostavno neuporediv je sa Windowsom ili Macom.

Што се тиче Хуавеијевих телефона, котристио сам Mate 10 Lite више од 3 године без и једног враћања на фабричка подешавања. Једино што нисам хтео да убацујем додатну картицију за меморију услед чега сам морао да бришем вишкове слика и видео снимака.
Једини разлог због чега тренутно не користим Хуавеи телефон (а намеравао сам да узмем П 40 лајт) јесте чињеница да менаџмент Хуавеја у Србији не жели да преведе радно окружење на српски (има на српскохрватски али то није то).
Уколико руководство Хуавеја у Србији (или за Балкан- како су већ организовани) буде одлучило да не дискриминише српски језик и свој оперативни систем преведе и на српски језик бићу задаовољан да следећи уређеј буде на Хармонију.

Заиста је заморно да ме Андроид стало упозорава да ажурирам гуглове програме који и иначе не користим али које не могу да уколоним са уређеја.
Што се тиче разних програма има толико добрих клијената електронске поште, веб прегледача, за обраду текста ( и друге једноставне канцеларијске занимације), карте (мапе), а који немају везе са Гуглом да би ми било криво што их нема.

Иначе први телефон који није имао Гуглов Андроид а који сам користио је био Mеизу М2 са Flym OS пре неколико година који ми је био удобнији за коришћење од супругиног самсунга сличне конфигурације. Да не помињем чињеницу да је су се гуглови програми могли накнадно убацивати по жељи и потреби корисника .

Ali boldovano nema veze sa gramatikom. Nepismen si, bukvalno ne znas da citas . Jbg, Istina boli, znam..
2. Opet si zapeo za igrice iako sam vec objasnio. Ne zelim da ponavljam.
3. Outlok? Evoja TVRDIm-ja ga NISAM KORISTIO! Nikad.
Manjaka argumenata?!?!HAAHAHA! > Pa upravo pricamo sve vreme o tome : manjak aplikacija PRAVIH original apilkacija=slabiji sistem. Ja Linux ne koriatim zbog slabije podrske za Adobe i slicne programe. Jednostavno neuporediv je sa Windowsom ili Macom.

Битно је да си истрајан у разговору за који си рекао сам да нећеш више учестовати. :ok:

Игрице имаш прегршт на AppGallery! Знаш зашто волим AppGallery? Зато што промовише апликације које су направили наши људи. Одмах излази на насловној! Значи сутра да неко направи српски Facebook или наш месенџер са 1000 преузимања би изашла на АppGallery јер он прво тражи локалне па друге апликације. Ту продавницу не занима "популарност" и "број преузимања" већ је занима и локација одакле преузимаш док остале продавнице занима новац али буквално само новац.

Ако ниси користио Outlook Express (не Microsoft Outlook овај нови клијент) онда ваљда знаш за Mozilla Thunderbird. :think:

Не постоји оригинална апликација за електронску пошту! Постоји само клијент за електронску пошту а Gmail app клијент је лош клијент. Прво што је апликација тешка к'о сам ђаво, друго што врши синхронизацију са Google-ом сваке секунде, треће што је препуна глупости и непотребне графике која успорава намерно слабије телефоне терајући те тако да купујеш нове јер мислиш да "багује"! Значи сама "оригинална" како сам кажеш апликација није ОПТИМИЗОВАНА за све уређаје и све верзије Android-a. Не занима ме што ради "савршено" на ултра мега гига SoC-у од Apple-a и , Snapdragon 888 или не дај боже на Kirin 9000 који већина људи НЕ ЗНА и НЕ МОЖЕ да искористи.

Јел тебе то плаћа Adobe? Сумњив си ми ти то мало а видим да ти је и речник јако оскудан? 🤔 Или си ти један од оних који користи Adobe Reader на свом телефону? Зашто али зашто би ико иснталирао Gmail апликацију и Adobe Reader ако има iPhone?! Мени су ти људи одувек били фасцинатни који имају Apple и инсталирају Gmail и Google Maps. Брате зашто, какав то мазохизам тера људе.... :sad2:

Poslednja izmena:

Back