Google slike

spavach

Poznat
Poruka
8.580
spojio sam telefon na pc..kad udjem u telefon folder dcim ne prikazuje mi sve slike od 1000 prikaze 20 tak..na telefonu pod app google photos sve ok..kad preko racunar uletim u google acc, tamo su sve slike...obicno updajtujem slike tako sto sa tel skidam na racunar..mozda sam radio pred novu godinu i sve je bilo normalno..sad odjednom tim putem slika nema..

nemam camera folder..imam pictures al tamo nema nista...ko da je google shukno nesto iza ledja sa nekakvim updejtom il sta vec..zaboravio napisati da sam takodje dobio porukicu kako sam ispunio 15 gb, pa da nesto ocistim il da predjem na placanje veceg paketa...skidam sad slike sa google acc preko pc..malo traje..pa cu izbrisati google photos app sa mob..vratiti sa pc na mob slike pa vidjeti kako se ponasa..

I ja sam na telefonu dozvolio da Google preuzima slike,ali mislim da nisam trebao.Pre par meseci je stigla neka poruka od Google-a da ce brisati neke starije slike,od ne znam koliko vremena.Nisam to shvatio ozbiljno,ali treba covek uvek da se preispita kada nesto sto mu je drago predaje necemu,ili nekome.

ja nisam dobio nista od google..uvijek gledam..al sad ovo mi nije jasno...izgleda da su nesto namjerno tutnuli iza ledja da bi ljudi platili cim napune free 15gb..ono sto ne kontam jeste zasto na pc ne vidim sve slike na mob..

ne traba mi to RIA..nemam problem sa slikama na mobilnom u gugle photos app..imam problem kad mob prikopcam preko usb na pc...tvoj link se ne bavi tim problemom..
Probaj da promenis USB kabl.Meni se desavalo da nece svaki kabl da mi ucita telefon i SD karticu,ili ucita polovicno.Zato sam nabavio USB kabl i koristim ga samo za vezu sa telefonom.

do racuna je..znaci funkcionise ako se google photo app koristi da nisi logovan na racun..kad koristis bez onda se sve slike vide i na pc preko usb..jedino sto se gubi jeste prefinjene opcije za sortiranje slika u google photos app...

Kazem,da sa ovim kablom nemam problema da ocitam bilo sta sa telefona na kompu,dok sa nekim nisam uspevao.Kod mene je bilo dokabla.Imam i dan danas te kablove koji nisu hteli i ponekad ih probam,nema sanse da uspostave kontakt komp i telefon.Dobro je kad znas sta je onda ces i to resiti.

pa gotovo je..samo se treba izlogovati sa gmail acc pod google photos app...djubrad su to namjerno, za cas popunis 15gb, smaraju sa porukama..neko ce da plati za dodatni prostor..meni se ne trose pare na gluposti, da bi mi slike bile u cloud..

pa gotovo je..samo se treba izlogovati sa gmail acc pod google photos app...djubrad su to namjerno, za cas popunis 15gb, smaraju sa porukama..neko ce da plati za dodatni prostor..meni se ne trose pare na gluposti, da bi mi slike bile u cloud..
Secam se dobro,da su sami nudili prostor za slike i to ne mali za dosta slika,a sad hoce pare.Bezobrazluk.Ja inace moje slike cuvam na USB-ovima,CD iDVD=ovima i na rezervnim HDD-ovima.Nije mi tesko da sa kompa gledam slike kada mi se gleda.Imam nesto malo na telefonu,ali ako budu nastavili da prave problem i to cu da pobrisem iz Gppgle-a i tako rasteretiti memoriju na telefonu.Zena neda da joj prebacim slike,boji se da cu joj izbrisati nesto,a skoro svaki dan kaze "E nema mi nekih slika".Ja joj rekao da je stiglo obavestenje da ce da smanje prostor za slike i da ce cini mi se starije slike od 90 dana da brisu u odredjenim periodima.medjutim,kada zaspi jakinem slike sa njenog telefona i sve to imam na ovim hardverima,koje sam nabrojao.

Back