andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
ne prave,bre!samo ako zelis da budes uciteljica![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne prave,bre!samo ako zelis da budes uciteljica![]()
Al samo za sex..previše ste mi vi račići nežni za škorpijeBio sam samo sa "mojim mesecom" i "mojim podznakom"
Voleo bih da naletim na neku škorpiju
One brate ne umeju da kažu ne, kad žele
Trebala si da vidiš moj eye roll na ovo što si napisalaAl samo za sex..previše ste mi vi račići nežni za škorpije![]()
Trebala si da vidiš moj eye roll na ovo što si napisala![]()
a sa podznakom lava?Al samo za sex..previše ste mi vi račići nežni za škorpije![]()
Ja bih izdrzao i tvoju mladost i starost.pa,mislis da moze da izdrzi moju mladost?
@Lagerta eto vidiš doklen smo stigli što čkole ne radu - narod nezna da pišapricas o ovnicama?
o da..misle da su najpametnije i da sve znaju..malo su teske....ali su brate perverzne u seksu vise puta potvrdjeno i uvek zele![]()
Mi lavovi generalno slabo verujemo u horoskop.Je l bio Siza @Sizif na temi da nam kaze da je horoskop izmisljotina?
Ne znam pitaj @LepojkaDjurdja on je ribaJa mislim da muske ribe, posebno one rođene početkom marta, vole da ih se satire od seksa. Šta ti misliš @Schrodinger
Koziceda ali to nije ono sto jarcice pali![]()
Ja sam riba, rodjen početkom marta. Bolje da ne znaš datum. Recimo da dobijam cveće za rodjendan.Ja mislim da muske ribe, posebno one rođene početkom marta, vole da ih se satire od seksa. Šta ti misliš @Schrodinger
neces se ti nahebati na racun horoskopaMi lavovi generalno slabo verujemo u horoskop.
Da nije 5. ne daj božeBolje da ne znaš datum.