wow_
Zainteresovan član
- Poruka
- 221
Opera 9.60. Najbolje se pokazao dosad.
Mada imam instaliran i IE i Firefox, ako negde zašteka...
Mada imam instaliran i IE i Firefox, ako negde zašteka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ehej da vam postavim jedno pitanje ja koristim google chrome i prezadovoljna sam
jednostavan brz i pregledan
medjutim,on je u beta verziji i ne moze bas sve da ocita tako da se ponekad prebacim na ie
u chromu postoji jedna linija menija koja se zove
traka sa obelezivacima
to je kao,,posebna linija menija gde mozes videti favorite svoje
i odmh kliknuti na njih\
mislim da postoji tako nesto i u ei
samo nisam sigurna
dakle
postoji li takvo sto:?
ejMa @zaimbu moraš nacrtati da bi shvatila.
U glavnom Menu Baru imaš Favorites ako ti je čekirano da se vidi Menu Bar. Ako se ne vidi klik na zvezdicu koja je skroz levo i otvoriće ti Favorites (kod drugih se to zove Bookmarks), ili 3-ći način ALT+C.![]()
samo nisam sigurna
dakle
ja sam 95 isla na kurs windowsa
i od tada do dan danas da ne znam sta su i gde se nalazi meny FAvorites u ie
bila bi kreten
Dakle, odgovor na ovo tvoje pitanje je...ehej da vam postavim jedno pitanje ja koristim google chrome i prezadovoljna sam
jednostavan brz i pregledan
medjutim,on je u beta verziji i ne moze bas sve da ocita tako da se ponekad prebacim na ie
u chromu postoji jedna linija menija koja se zove
traka sa obelezivacima
to je kao,,posebna linija menija gde mozes videti favorite svoje
i odmh kliknuti na njih\
samo nisam sigurna
dakle
I da li ti uopšte znaš ŠTA PITAŠ? Da postavljaš smislena i gramatički jasno uobličena pitanja ne bi bilo nesporazuma. Uostalom ti si DOBRO POZNATA po tome kakve teme i pitanja postavljaš, pa su ti sad krivi drugi jer ti se ne sviđaju odgovori! A to za kurs Wina od 95, to svi možemo da vidimo koliko si ga uspešno savladala!U glavnom Menu Baru imaš Favorites ako ti je čekirano da se vidi Menu Bar. Ako se ne vidi klik na zvezdicu koja je skroz levo i otvoriće ti Favorites (kod drugih se to zove Bookmarks), ili 3-ći način ALT+C.