Koji web browser koristite?

Koji web browser koristite?

• Ukupno glasova
    39
  • Anketa je zatvorena .
ehej da vam postavim jedno pitanje ja koristim google chrome i prezadovoljna sam
jednostavan brz i pregledan
medjutim,on je u beta verziji i ne moze bas sve da ocita tako da se ponekad prebacim na ie
u chromu postoji jedna linija menija koja se zove
traka sa obelezivacima
to je kao,,posebna linija menija gde mozes videti favorite svoje
i odmh kliknuti na njih\
mislim da postoji tako nesto i u ei
samo nisam sigurna
dakle
postoji li takvo sto:?

ehej da vam postavim jedno pitanje ja koristim google chrome i prezadovoljna sam
medjutim,on je u beta verziji i ne moze bas sve da ocita tako da se ponekad prebacim na ie
traka sa obelezivacima
i odmh kliknuti na njih\
samo nisam sigurna
dakle

:think:... Favorites? Tako se zove u IE: "Favorites".

Ma @zaimbu moraš nacrtati da bi shvatila. ;)
U glavnom Menu Baru imaš Favorites ako ti je čekirano da se vidi Menu Bar. Ako se ne vidi klik na zvezdicu koja je skroz levo i otvoriće ti Favorites (kod drugih se to zove Bookmarks), ili 3-ći način ALT+C. ;)

Ma @zaimbu moraš nacrtati da bi shvatila. ;)
U glavnom Menu Baru imaš Favorites ako ti je čekirano da se vidi Menu Bar. Ako se ne vidi klik na zvezdicu koja je skroz levo i otvoriće ti Favorites (kod drugih se to zove Bookmarks), ili 3-ći način ALT+C. ;)
ej

ej ti,sada mi je dosata,pukao mi je film,vec pola godine cutim ,,sada ne mogu
ja sam 95 isla na kurs windowsa
i od tada do dan danas da ne znam sta su i gde se nalazi meny FAvorites u ie
bila bi kreten
Izgleda da ti imas problem,
ili si tek naucio da koristis net pa se dicis svojim postignucima..ja ne znam,ni sta da napisem na tvoje odgovore...bas me nerviras
uostalom,umesto sto mislis da si see naucen roido
otvori google chrom pa vidi o cemu pricam
i sta pitam

samo nisam sigurna
dakle

Jel ovo bilo pitanje za IE ili Chrome???

Druga stvar,mi pola godine pricamo o istom. Postavi pitanje na adekvatnoj temi,nemoj da postavljas nekoliko tema dovoljna je jedna,pitanje ne sme da bude konfuzno kao ovo gore...i nemoj da otvaras dodatne naloge.
Koliko tebi treba vremena da shvatis kako forum funkiconise? Vidim registrovana si na nekoliko foruma i logican zakljucak je da ti ovaj pojam nije stran...ali cini mi se da nije tako.

Tema o Google Chrome postoji i tamo si trebala da postavis pitanje.

I jos nesto napravimo poredjenje citata koji sam naveo gore i sledeceg:
ja sam 95 isla na kurs windowsa
i od tada do dan danas da ne znam sta su i gde se nalazi meny FAvorites u ie
bila bi kreten

:)

traka sa obelezivacima
i odmh kliknuti na njih\
samo nisam sigurna
dakle
Dakle, odgovor na ovo tvoje pitanje je...
U glavnom Menu Baru imaš Favorites ako ti je čekirano da se vidi Menu Bar. Ako se ne vidi klik na zvezdicu koja je skroz levo i otvoriće ti Favorites (kod drugih se to zove Bookmarks), ili 3-ći način ALT+C.
I da li ti uopšte znaš ŠTA PITAŠ? Da postavljaš smislena i gramatički jasno uobličena pitanja ne bi bilo nesporazuma. Uostalom ti si DOBRO POZNATA po tome kakve teme i pitanja postavljaš, pa su ti sad krivi drugi jer ti se ne sviđaju odgovori! A to za kurs Wina od 95, to svi možemo da vidimo koliko si ga uspešno savladala! ;)

I još nešto, nisam ja za tebe EJ TI, tako se obraćaj svom dečku ili nekom uličaru ali ne i meni, s obzirom koje si ti godište a koje ja! I ako imaš neke frustracije i probleme u glavi, nemoj ovde da ih lečiš! Postoji adekvatna ustanova za to! ;)

Back