Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Koji vam je Podznak najprivlacniji i zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek se tako prostacki ponasas ili postoje odredjeni dani za to?Vece sise manje dupe duge noge,nikad nisam saznao neciji podznak,retko i znak
Ko bira partnerku/partnera po podznacima?Uvek se tako prostacki ponasas ili postoje odredjeni dani za to?
Pitanje se prvenstveno odnosi na one koji se razumeju i interesuju u vezi astrologije da se razmene iskustva i cuje nesto zanimljivo,ok je ako napises svoje misljenje samo bez prostaklukaKo bira partnerku/partnera po podznacima?
U znacima ima fizičkih atributa?
Ko bira po datumu rođenja?
Bio/bila u vezi sa nekim ko je isti podznak kao i ti?strelac zato sto sam ja strelac
Ozenjen sa lav/strelacBio/bila u vezi sa nekim ko je isti podznak kao i ti?
Meni podznak lavica a znak nek bude koji hoće... još i da se pojavi...strelac zato sto sam ja strelac
Bas tako,inspiracuiju za temu mi je posluzilo sto sam razmisljao kako me privuku devojke kojima moja venera ulazi na AscU 90 % slucajeva pojma nisam imao koji ascedent mi sexualne partnerke imaju, ali je logicno da nas najvise pale one cije licne planete, posebno Stelijumi padaju na nas ascedent, u nasu 1 kucu horoskopa.Naravno da pri odabiru partnerke ne vodimo racuna o tome koji je horoskopski znak, ili gdje joj je ascedent, ali najcesce se tako ispostavi.Osobe koje imaku Veneru na nasem ascedentu uglavnom smatramo lijepim i privlacnim npr, sa Mjesecom na Acu se emotivno vezemo za takve, svidjaju nam se crte lica takve osobe takodjer.Naravno za cistu ljubav je potrebno i da partnerka ima planeta i u 5 i 7 kuci horoskopa.
Jedva čekam da proverim ovu teoriju...U 90 % slucajeva pojma nisam imao koji ascedent mi sexualne partnerke imaju, ali je logicno da nas najvise pale one cije licne planete, posebno Stelijumi padaju na nas ascedent, u nasu 1 kucu horoskopa.Naravno da pri odabiru partnerke ne vodimo racuna o tome koji je horoskopski znak, ili gdje joj je ascedent, ali najcesce se tako ispostavi.Osobe koje imaku Veneru na nasem ascedentu uglavnom smatramo lijepim i privlacnim npr, sa Mjesecom na Acu se emotivno vezemo za takve, svidjaju nam se crte lica takve osobe takodjer.Naravno za cistu ljubav je potrebno i da partnerka ima planeta i u 5 i 7 kuci horoskopa.
Ne moraju biti samo planete na ascedentu, za odnose je dobro da se uglovi Ac, Ic, Dc, Mc medjusobno konjukcijom preklapaju, da su vladari uglova u dobrom odnosu.Jedva čekam da proverim ovu teoriju...
Godišta od 1980-1990...šta je meni Venera obećala? 3.avgust 1984 u 00:20 Subotica.
Šta je descendent?Ne moraju biti samo planete na ascedentu, za odnose je dobro da se uglovi Ac, Ic, Dc, Mc medjusobno konjukcijom preklapaju, da su vladari uglova u dobrom odnosu.
Sunce i Venera su ti u Lavu, vjerovatno bi te fizicki privukle osobe sa ascedentom u Lavu.Nego imas Uran na descedentu, vrhu 7 polja,pa je moguce vise brakova u zivotu, naglih prekida, teznji ka " slobodi" itd
Descedent predstavlja vrh 7 kuce , uvijek je preko puta ascedenta ili ti vrha 1 kuce, i simbolizira brak, bracnog partnera i na sva druga partnerstva koja gradimo tokom života itdŠta je descendent?
Ulazim još malo pa u petu deceniju života, volim "slobodu" ali radije je da je nemam više...
kako ovako?Nisam sigurna, niti sam nesto gledala sta je ko u podznaku, ali mislim da je osoba za koju sam zainteresovana, mozda ovan u podznaku, sto sam mogla ovako da zakljucim
Ne razumem tekako ovako?
Ni ja tebe,kako ovako zakljucis ko je sta u podznaku?Ne razumem te
Na osnovu fizickog uzgledaNi ja tebe,kako ovako zakljucis ko je sta u podznaku?