Koji vam je Podznak najprivlacniji?

Ko bira partnerku/partnera po podznacima?
U znacima ima fizičkih atributa?

Ko bira po datumu rođenja?
Pitanje se prvenstveno odnosi na one koji se razumeju i interesuju u vezi astrologije da se razmene iskustva i cuje nesto zanimljivo,ok je ako napises svoje misljenje samo bez prostakluka
Ne znam ko bira na osnovu podznaka ali me interesuje kome je koji podznak privlacan,sudrzi se i postedi nas svog harizmaticnog pristupa

strelac zato sto sam ja strelac
Bio/bila u vezi sa nekim ko je isti podznak kao i ti?

U 90 % slucajeva pojma nisam imao koji ascedent mi sexualne partnerke imaju, ali je logicno da nas najvise pale one cije licne planete, posebno Stelijumi padaju na nas ascedent, u nasu 1 kucu horoskopa.Naravno da pri odabiru partnerke ne vodimo racuna o tome koji je horoskopski znak, ili gdje joj je ascedent, ali najcesce se tako ispostavi.Osobe koje imaku Veneru na nasem ascedentu uglavnom smatramo lijepim i privlacnim npr, sa Mjesecom na Acu se emotivno vezemo za takve, svidjaju nam se crte lica takve osobe takodjer.Naravno za cistu ljubav je potrebno i da partnerka ima planeta i u 5 i 7 kuci horoskopa.

U 90 % slucajeva pojma nisam imao koji ascedent mi sexualne partnerke imaju, ali je logicno da nas najvise pale one cije licne planete, posebno Stelijumi padaju na nas ascedent, u nasu 1 kucu horoskopa.Naravno da pri odabiru partnerke ne vodimo racuna o tome koji je horoskopski znak, ili gdje joj je ascedent, ali najcesce se tako ispostavi.Osobe koje imaku Veneru na nasem ascedentu uglavnom smatramo lijepim i privlacnim npr, sa Mjesecom na Acu se emotivno vezemo za takve, svidjaju nam se crte lica takve osobe takodjer.Naravno za cistu ljubav je potrebno i da partnerka ima planeta i u 5 i 7 kuci horoskopa.
Bas tako,inspiracuiju za temu mi je posluzilo sto sam razmisljao kako me privuku devojke kojima moja venera ulazi na Asc
A da privucem one kojima venera pada na moj Asc
Skoro mi je privukla paznju jedna crnogorka koja ima isti podznak kao i moja venera

Jedva čekam da proverim ovu teoriju...
Godišta od 1980-1990...šta je meni Venera obećala? 3.avgust 1984 u 00:20 Subotica.

Jedva čekam da proverim ovu teoriju...
Godišta od 1980-1990...šta je meni Venera obećala? 3.avgust 1984 u 00:20 Subotica.
Ne moraju biti samo planete na ascedentu, za odnose je dobro da se uglovi Ac, Ic, Dc, Mc medjusobno konjukcijom preklapaju, da su vladari uglova u dobrom odnosu.
Sunce i Venera su ti u Lavu, vjerovatno bi te fizicki privukle osobe sa ascedentom u Lavu.Nego imas Uran na descedentu, vrhu 7 polja,pa je moguce vise brakova u zivotu, naglih prekida, teznji ka " slobodi" itd

Ne moraju biti samo planete na ascedentu, za odnose je dobro da se uglovi Ac, Ic, Dc, Mc medjusobno konjukcijom preklapaju, da su vladari uglova u dobrom odnosu.
Sunce i Venera su ti u Lavu, vjerovatno bi te fizicki privukle osobe sa ascedentom u Lavu.Nego imas Uran na descedentu, vrhu 7 polja,pa je moguce vise brakova u zivotu, naglih prekida, teznji ka " slobodi" itd
Šta je descendent?
Ulazim još malo pa u petu deceniju života, volim "slobodu" ali radije bih da je nemam više...

Poslednja izmena:
Verovatno asc Devica, nije najčešće da me oni privuku, zato što taj podatak najčešće ni ne znam, ali jeste se desilo par puta neki obostrani magnetizam.
Mo i Ma mi padnu na njihov Asc.

Imala sam jedan slučaj sa Asc na Dsc aspektom (dakle asc Sco), bilo je intenzivno, ne fizički intenzivno nego eto čisto platonski intenzivno, vrlo čudno nešto, ubzo gotovo.

Poslednja izmena:
Lavovi zbog Marsa u Lavu i škorpioni zbog ascedenta. To je na prvu loptu,...što se spoljašnosti (pojave) tiče.
Msm da se najbolje kapiram, slažem i da najbolje funkcionišem u prijateljsko-partnerskim i ljubavnim odnosima sa svojim znakom- jarčevi!
Kod žena se u pogledu privlačnosti, gleda u kom znaku je njen Mars (označava muškarce koji su joj privlačni). Kod muškaraca je to znak u kome mu se nalazi Venera.
Msm da podznak tu ne igra bitnu ulogu.

Poslednja izmena:

Back