Koji Vam je najveci strah, a cega se najvise stidite?

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Teska tema!

Teska za iskrene!

Ako vidim da je brzo napunite postovima, niste iskreni :rtfm:

Ljudi potisnu i strah i stid a navode neke druge stvari :mrgreen:

O najvecem strahu je tesko pisati...Kao i stidu :p

Tako da eto, malo i da iskusite neke osecaje dok pisete na forumu krstarice, a ne samo da kuckate iz radoznalosti, empatije prema drugima, ili besa kada zelite nekom nesto da pokazete....

:mrgreen:

el to neki nofi trend prichati
svim nepoznatim ljudima na netu
o svojim strahovima, slutnjama, bla bla
ta nelogichnos' ima veze s iskrenoshtju?

Ako je neko dovoljno iskren i pise u detalje, lako ga je prepoznati u stvarnom svetu tj lako ga je ovde prepoznati ako ga znas u stvarnom svetu zapravo...

Eto sad si mi pokvarila foru, a taman su ljudi bili spremni da se ispucaju jer su "zasticeni na netu".

zasticeni na netu od koga..i ugrozeni u realu od iebeno koga?

Pa imaju zasticeni identitet.....

nece da trpi njihov socijalni zivot. Zato se lakse mogu poveriti....

Zasticeni su od osude javnog mnjenja, sto se na kraju u praksi svede na strah da ne izgube posao, strah da mogu da nadju partnera i zasnuju porodicu, i strah od neprihvatanja blize okoline.

Zamisli neko da pise da se plasi neke gluposti ili da se stidi da se skine u brus/gace......

Zamisli da se to procuje u njegovom/nejnom kolektivu, ulici , naselju, skoli itd....

Zato je forum dobra stvar za to....

Па не, не могу баш највећег стида да се сетим.
Некад ме је било стид да ми друштво не налети на пијаног оца, да их не би смарао. Када би се то десило, углавном сам црвенео. Мада сада мислим да је глупост, више се не стидим тога.

Ајде реци ти твој страх и стид, можда се и ми остали присетимо још нечег...

Па не, не могу баш највећег стида да се сетим.
Некад ме је било стид да ми друштво не налети на пијаног оца, да их не би смарао. Када би се то десило, углавном сам црвенео. Мада сада мислим да је глупост, више се не стидим тога.

Ајде реци ти твој страх и стид, можда се и ми остали присетимо још нечег...

HAha, zanimljivo je sto se vise stidis da ti otac ne smara drugare, nego to sto je pijan....
To je samo pokazatelj kako mladi zapravo zele da se pokazu u drustvu sto bolje :-DDDD
Meni bas uvek bilo zanimljivo i smesno, simpaticno kada se neki roditelj ponasa opusteno i pokusava kao da prica sa nama na "nasem nivou" pritom pokusavajuci svom snagom da ostavi utisak da bude cool i moderan a to mu malo teze ide.... :mrgreen:

:hahaha::rotf:

p.s. A ja ne smem ni da pomislim na moje strahove i stid, uh brrrr :think:

Ja rekoh da je ova tema za hrabre, ja priznajem, nisam :mrgreen:

HAha, zanimljivo je sto se vise stidis da ti otac ne smara drugare, nego to sto je pijan....
To je samo pokazatelj kako mladi zapravo zele da se pokazu u drustvu sto bolje :-DDDD
Meni bas uvek bilo zanimljivo i smesno, simpaticno kada se neki roditelj ponasa opusteno i pokusava kao da prica sa nama na "nasem nivou" pritom pokusavajuci svom snagom da ostavi utisak da bude cool i moderan a to mu malo teze ide.... :mrgreen:

:hahaha::rotf:

p.s. A ja ne smem ni da pomislim na moje strahove i stid, uh brrrr :think:

Ja rekoh da je ova tema za hrabre, ja priznajem, nisam :mrgreen:

Па у суштини то што он пије - његов проблем. Има довољно година да не треба ја да му објашњавам зашто то не ваља. Проблем је кад тим стањем угрожава мене или људе око мене. У конкретном случају, он је кул и модеран кад није пијан. Кад јесте онда почне да смара о економским и политичким темама које не занимају нити мене нити моје друштво. Знам да је њима непријатно да га искулирају па трпе то, а мене је по мало стид био. Ако му ја кажем да то не говори (кад је трезан) он кад се опије заборави то као да ја нисам ништа рекао. Тако да се не стидим алкохола и чињенице да он пије, па данас 80% омладине се опија скоро па свакодневно, већ неког његовог понашања, "дављења" мене и моје околине...

Што не смеш да помишљаш? Па није ваљда тако страшно? :)

Imam samo jedan strah:
Da nekome, nenamerno ne uradim nešto loše.
Normalno, onima koji to nisu zaslužili.
A ko mi loše uradi neće dobro proći.
U CG ko mi zna prezime zna.
Moj mali zna 14 direktnih muških predaka i nikome
nismo ostali dužni.
Normalno, to je bilo u ranija vremena,
ali sa nama se niko ne kači.

Poslednja izmena:
Imam samo jedan strah:
Da nekome, nenamerno ne uradim nešto loše.
Normalno, onima koji to nisu zaslužili.
A ko mi loše uradi neće dobro proći

A u, sto si dobar vernik u p.m.

Koliko ste kao bolji od te religije, toliko ste bolesno fanaticni.....Sto ste kao "veci vernici" to u praksi u psihologji znaci da ste sve bolesniji.....

I pa sta akonekom nenamerno uradis nesto lose...Nisi namerno, imas opravdanje..... Ne razumem zasto bi te grizla savest, nisi namerno....Ne mozes da zivis takav zivot u strahovanju da li neces mrava da zgazis....

Kako religija pravi probleme ljudima....

A i na kraju, samo trebas da se pomolis i pokajes i gotovo sve, sta se toliko sekiras.....Znaci mozes da seckas malu decu nozevima, na kraju samo shvatis da to nije bilo lepo odes das popu 500 din da te ispoveda, pomolis se pokajes se i ides u raj, no problems!

A u, sto si dobar vernik u p.m.

Koliko ste kao bolji od te religije, toliko ste bolesno fanaticni.....Sto ste kao "veci vernici" to u praksi u psihologji znaci da ste sve bolesniji.....

I pa sta akonekom nenamerno uradis nesto lose...Nisi namerno, imas opravdanje..... Ne razumem zasto bi te grizla savest, nisi namerno....Ne mozes da zivis takav zivot u strahovanju da li neces mrava da zgazis....

Kako religija pravi probleme ljudima....

A i na kraju, samo trebas da se pomolis i pokajes i gotovo sve, sta se toliko sekiras.....Znaci mozes da seckas malu decu nozevima, na kraju samo shvatis da to nije bilo lepo odes das popu 500 din da te ispoveda, pomolis se pokajes se i ides u raj, no problems!

Ja sam PRAVOSLAVNI vernik.
Kod nas nemože kao kod katolika, ubiješ, očitaš molitve i mirno spavaš.
Za takvu vezu sa Bogom nije ni crkva potrebna.
Slavu slavim starinski, po "protokolu"

Prošao sam dva rata i nisam zlo uradio.
Nikome.

Ja sam mogu da odem i da šetam Prištinom i da me niko ne dira.
Znam to.
U jesen '99 bio sam u svom selu, kod Prištine,
sedeo sa nekim šiptarima koji su mi bili prijatelji i shvatio
da oni za sve srbe i cnogorce sa Kosova imaju detaljan dosije.

I stvarno nema smisla ovo od strane ateista.
Meni kao verniku, nije bitno da li ćeš verovati u Boga, Alaha, Budu...
Ali poštujem sve vere.
Ko ne poštuje tudje ne poštuje ni svoje.

Imaš li prijatelja muslimana kod kojih ideš na bajram
i ako slaviš, oni kod tebe dolaze na slavu.

Poštovanje za sve ateiste, komuste i ostale, ali ih molim da nas ostave na miru.
Mi ćemo živeti sa svojim zabludama

Poslednja izmena:
Ja sam PRAVOSLAVNI vernik.
Kod nas nemože kao kod katolika, ubiješ, očitaš molitve i mirno spavaš.

Prošao sam dva rata i nisam zlo uradio.
Nikome.

Ja sam mogu da odem i da šetam Prištinom i da me niko ne dira.
Znam to.
U jesen '99 bio sam u svom selu, kod Prištine,
sedeo sa nekim šiptarima koji su mi bili prijatelji i shvatio
da oni za sve srbe i cnogorce sa Kosova imaju detaljan dosije.

Hehe, prosao si 2 rata a nisi "zla uradio" ? Pa sta si ti, Vuk Brankovic? Sta kada je situacija ili ti njega ili on tebe? Mislim ovo jeste za postovanje, postujes tudj zivot, ali ne razumem ? 0.o

p.s. Zao mi je zbog tvoje majke, verovatno je strasno znati da je otisla zaslugom lekara!

Najveci strah mi je da cu umreti u samoci i da sam promasaj u zivotu. Nisam previse socijalan, ne umem sa ljudima, nemam samopouzdanja, ne sticem nova poznanstva, pa eto, strah ponekada proradi.

Najveci stid, da pokazem pravo lice ljudima koji me znaju, ovde mislim i na poznanike, jednostavno nemam petlju i snage da izdrzim njihove komentare, osude, prezir i uplitanje u moj zivot do koga moze doci ako pokazem svoje pravo lice i kazem ono sto mi je na dusi.

Teska tema!

Teska za iskrene!

Ako vidim da je brzo napunite postovima, niste iskreni :rtfm:

Ljudi potisnu i strah i stid a navode neke druge stvari :mrgreen:
O najvecem strahu je tesko pisati...Kao i stidu :p

Tako da eto, malo i da iskusite neke osecaje dok pisete na forumu krstarice, a ne samo da kuckate iz radoznalosti, empatije prema drugima, ili besa kada zelite nekom nesto da pokazete....

:mrgreen:
Strah me je plina, tih nevidljivih stvari koje ne mogu da kontrolišem.
Stid ... nije stid ali postoji neki osećaj nelagodnosti kad sam u prostoriji punoj nepoznatih ljudi.

Back