Који усисивач да узмем?

• Začetnik teme Začetnik teme H1N1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E nisam planirao da dajem vise od 100e na usisivac, nemam bas toliko tepiha, a ovi manji mi i za kola odgovaraju.
Bitno mi je samo da je jak a da nije glomazan puno ;)
Parocistac imam odavno, a i nutri bulet smo uzeli kad smo klinca dobili, tako da smo fino opremljeni sto se top shopa tice :D

ua za nutri bulet...
overpriced plastika i motor...
parocistac imam i ja, eno ga, zauzima zapreminu u malom wc-u godinama... samo ga pipnemo kada treba da se dohvati nesto sto je iza njega ugurano ;)

A nešto se mislim, za taj kes bi mogao i kirby neki da se nadje :)

Ja iz licnog iskustva kazem da je usisivac extra, a to sto sam dobila jos dve stvari uz njega to je super, jer smutija i sokova nikad dosta tako da od viska aparata ne boli glava.

Probaj da nadjes Kirbi za te pare i javi mi obavezno. Mada ja ne bih menjala ovaj, probala sam Kirbi i treba imati jaku kicmu za njega, a i koliko je dobar za cestu upotrebu.

Karcher. To sto na papiru ima manje snage od nekih drugih, ne znaci da ne usisava bolje :) Za oko 200e se kupuje SE4001 pa mozes I da peres tepihe i namestaj. Ako ti treba obican, gledaj MV3, MV4 I slicno. Ima raznih varijacija na tu temu. Ima papirni filter, tako da se odrzavanje svodi na praznjenje posude i ciscenje filtera, eventualno pranje filtera.

ae, da te lepo sluzi. nemoj da zaboravis da jednom u 6 meseci istreses kesu u usisivacu. razmazi te ciklon, pomislis da je sve u njemu i ispraznis ga, ali ima zlotvora koji zavrse i u kesi ;)
ja sam do sada kupio 3 komada (za gajbu, vikendicu i tasti... da... tasti ;) ) i svi su i dalje u upotrebi.
jedino, kada je kevi riknuo neki njen stari, nije u par radnji bilo bas tog pa sam joj uzeo neki drugi, isto sa ciklonom na drsci...

ae, da te lepo sluzi. nemoj da zaboravis da jednom u 6 meseci istreses kesu u usisivacu. razmazi te ciklon, pomislis da je sve u njemu i ispraznis ga, ali ima zlotvora koji zavrse i u kesi ;)
ja sam do sada kupio 3 komada (za gajbu, vikendicu i tasti... da... tasti ;) ) i svi su i dalje u upotrebi.
jedino, kada je kevi riknuo neki njen stari, nije u par radnji bilo bas tog pa sam joj uzeo neki drugi, isto sa ciklonom na drsci...
Pa racunam ako si uzimao vise komada ne bi trebao da bude los :)
A i po internetu ih hvale dosta...

Isto imam LG,samo koristim papirne kese,jer moze bar 10 puta da usisava,a da se ne menja kesa i ne mora da se istresa kao krpana.samo zavitlas i bacis u kontejner,a stavis drugu kesu.Dok sam isto pre ovoga imao identicni usisivac i koristio krpanu kesu.dobro je i to,ali ume vecinom kada sledeci put pokrenes usisivac da izbaci prasinu pozadi iz motora na resetke,a fina prasina,pa cekaj da se slegne pa tek onda usisavaj,mada mi je i on dugo trajao.

Isto imam LG,samo koristim papirne kese,jer moze bar 10 puta da usisava,a da se ne menja kesa i ne mora da se istresa kao krpana.samo zavitlas i bacis u kontejner,a stavis drugu kesu.Dok sam isto pre ovoga imao identicni usisivac i koristio krpanu kesu.dobro je i to,ali ume vecinom kada sledeci put pokrenes usisivac da izbaci prasinu pozadi iz motora na resetke,a fina prasina,pa cekaj da se slegne pa tek onda usisavaj,mada mi je i on dugo trajao.

Код крепене је све просто.. не одузима много време,

Back