Koji TV kupiti

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sony ali najbolje odes u radnju i uporedis par komada bez mesanja prodavca,lg i philips sam vratio pa na kraju 2 sony uzao,mislim da ima android sad za te pare,ako bude i 5 god garancije miran si

Da li neko može da preporuči neki televizor od 55 inča 4k za cenu do 900 EUR?
Не знам да ли се продаје у Србији. Ја сам у Русији за 450€ купио Смарт Xiaomi 55" 4K.
ТВ је одличан. Ово ти не говорим као обичан купац него као неко ко се бави електроником јако, јако дуго.
Као што раде са телефонима тако и са телевизорима наступају, нуде врхунски квалитет по нижим ценама од конкуренције.

Prvi posle 20 dana crna mrlja se pojavila,drugi imao kockice kao plazma iz 90ih,zato u radnji vidis koji ces model a narucis preko neta da mozes da vratis u roku od 2 nedelje
Da na to sam zaboravio hvala ti. Ako preko neta naručiš imaš dve nedelje da vratiš. Onda mi je sve jedno kako izgleda u radnji. Naručim koristim par dana i ako ne valja vratim uzmem drugi.

U radnji mozes da uporedis kvalitet slike svakog brenda a sa 2 metra se vidi razlika,ako ti stigne ti se kao odusevis a nemas s cim da uporedis,moras da znas sta da gledas,publika na utakmici i zelena trava da ne budu mrlje,nego da ih skoro prepoznas,voda isto ,vatra da nema kockice,krejoni i logo tva da se ne mute i okolo kockice itd

Боже како сте наивни!
Да ли ви стварно мислите да се телевизори праве као некада?
Пре 10 година, у Београду сам у Метроу купио неки ТВ под брендом "Адлер". На прву, ви би рекли ђубре јер не знате суштину. Истаје је хардверска плоча као у звучним брендовима. Разлика је само у ономе што је записамо у епром!
Наравно, разлика је и у дисплеју али и ту треба знати, нема 100 произвођача дисплеја. Овде видите одакле долазе дисплеји: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_flat_panel_display_manufacturers
И видећете да Кина држи највећи део производње дисплеја. Онда иде подела на топ, матрицу, дисплеја па....
Овде сам убедио фана Самсунгових телевизора да купи Xiaomi тако што смоотишли у један хипер маркет и уживо поредили Samsung, Sony, LG, Panasonic, Hisense. Значи све, квалитет слике, руковање, опције и на крају цену. На крају се сложио да је опција куповине Xiaomi-ja најбоље решење (цена/квалитет). За разлику у цени између Samsunga и Xiaomija, купио је још Xiaomi 32" такође смарт за дечију собу!

Боже како сте наивни!
Да ли ви стварно мислите да се телевизори праве као некада?
Пре 10 година, у Београду сам у Метроу купио неки ТВ под брендом "Адлер". На прву, ви би рекли ђубре јер не знате суштину. Истаје је хардверска плоча као у звучним брендовима. Разлика је само у ономе што је записамо у епром!
Наравно, разлика је и у дисплеју али и ту треба знати, нема 100 произвођача дисплеја. Овде видите одакле долазе дисплеји: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_flat_panel_display_manufacturers
И видећете да Кина држи највећи део производње дисплеја. Онда иде подела на топ, матрицу, дисплеја па....
Овде сам убедио фана Самсунгових телевизора да купи Xiaomi тако што смоотишли у један хипер маркет и уживо поредили Samsung, Sony, LG, Panasonic, Hisense. Значи све, квалитет слике, руковање, опције и на крају цену. На крају се сложио да је опција куповине Xiaomi-ja најбоље решење (цена/квалитет). За разлику у цени између Samsunga и Xiaomija, купио је још Xiaomi 32" такође смарт за дечију собу!
Ja ne gledam ni cenu ni kvalitet ni ko sta ugradjuje me ne zanima,samo moje oko konstatuje razlike,kad dodjes kod nekog on se hvali brendom ili cenom a ja ne mogu da svarim na sta ta slika lici,negledljivo,isto tako kao ti prica bajke da se ubedi kako je dobro prosao ili uzeo bolje jeftinije,nebitno ni koji ce pre da rikne bitna je razlika u kvalitetu slike

Ja ne gledam ni cenu ni kvalitet ni ko sta ugradjuje me ne zanima,samo moje oko konstatuje razlike,kad dodjes kod nekog on se hvali brendom ili cenom a ja ne mogu da svarim na sta ta slika lici,negledljivo,isto tako kao ti prica bajke da se ubedi kako je dobro prosao ili uzeo bolje jeftinije,nebitno ni koji ce pre da rikne bitna je razlika u kvalitetu slike
Да ли ти читаш шта сам написао? Значи, поставили су нам један поред другог набројане телевизоре са 4К видеом и упоређивали смо све, слику, изглед, UI, звук, даљинац, прикључке и цену!

Jbt udjes u radnju i prodavac papagaj ponavlja istu zvaku da je jedan te isti proizvodjas ekrana,pa debilu kako onda nije slika ista na svakom sta me zabole za tu patku
Можда теби причају али не и мени коме је електроника хлеб!

Да ли ти читаш шта сам написао? Значи, поставили су нам један поред другог набројане телевизоре са 4К видеом и упоређивали смо све, слику, изглед, UI, звук, даљинац, прикључке и цену!
Xaxaxa koja naivcina,4k se ne pusta kad kupujes tv nego najgori signal tva kanala xaxaxa zato i ne mozes da vidis razlike

Можда теби причају али не и мени коме је електроника хлеб!
Axaxa vidim

Znaci posto u radnji nemaju antenu za obicne kanale,namerno je nemaju,zabranjeno je,ne kablovsku nego digitalnu obicnu,onda pustas youtube spotove ne 4k jer trazis mane tvu ne vrline,te mane se vide na ne 4k snimku,tacka

Back