Koji tip osobe/zene vas nervira?

da nisam optimista (i da nema nagona za zivotom), ubila bih se. :D

edit: mada, to mi i najbolja drugarica stalno govori... samo mi pricas bice bolje, kad ce jebeno biti bolje... ti i tvoj optimizam, pogledaj zivot na sta nam lici, radimo kao stoka i sta imamo od toga... i tako do sto jedan i nazad. onda ja kazem - ej ne seri, vidi kakvo je sunce danas, ajmo na pice. i idu dani...

da nisam optimista (i da nema nagona za zivotom), ubila bih se. :D

edit: mada, to mi i najbolja drugarica stalno govori... samo mi pricas bice bolje, kad ce jebeno biti bolje... ti i tvoj optimizam, pogledaj zivot na sta nam lici, radimo kao stoka i sta imamo od toga... i tako do sto jedan i nazad. onda ja kazem - ej ne seri, vidi kakvo je sunce danas, ajmo na pice. i idu dani...

pa dobro ti i kaze drugarica:)

pa dobro ti i kaze drugarica:)
ma sta dobro kaze, nemoj sad betmena da ti pozovem da ti objasni neke stvari...8-)

nema pojma ona.
samo mraci.
pre tridesete je isplanirala u koji ce staracki dom da je smeste.
o ostalim stvarima da i ne pricam.
volim je kao sestru, ali mi ponekad dodje da joj otkinem glavu (u kojoj je je l te, sva nasa sreca i nesreca ionako)
e sad preterano serem... odoh.

pa ja sam sebe zapitala... volim da razumem svoje emocije, narocito negativne... u nadi da cu ih minimizirati.

Pa ok je to,trudis se da sto manje negativnosti imas u sebi.
I u pravu si,sto maloprije napisa.Nerviraju nas oni koji ne zive po nasim nacelima.Ima tu istine.Samo,eto ja npr,stvarno ne mogu da shvatim da neko moze a nece da mjenja zivot,lakse mu da kuka.
Svi mi kukamo nekad,dodje nam svega preko glave,ali se valjda trudimo da nam bude bolje.Razumijem ja da puno puta ne moze,ali ne moze mozda u sadasnjosti,a sutra ce moci.Eto ja sam stvarno optimista,i uvijek vjerujem u bolje sutra.Sta cu,takva sam?;)

Već su neki pominjali da ih nervira kad se neko mlohavo rukuje. Nervira i mene, ali me još više nerviraju oni koji glume srdačnost, pa lome kosti prilikom rukovanja. Poznajem jednu takvu osobu i izbegavam rukovanje sa njom koliko god je moguće, ali kad me satera u ćošak time što mi pruži ruku, stisnem zube, znam šta mi sleduje.

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

Најзајебатија је конбинација лепе, крхке интелектуалке. Митско биће, непобедиво, женска верзија Троглавог Балачка.

:confused:

То ме неривира једино код мушкараца. Ако си мушкарац, имаш "мушко" и "женско" руковање, код првог је поента на стиску а код другог на додиру. Ако ме нешто нервира, то је када лик пружи руку као да је даје, згрозим се од таквог "руковања". Наравно, увек прокоментаришем.

Do sada nisam srela muskarca koji se "mlitavo" rukuje, ali to bi me tek izbezumilo ili navelo na sumnju da nije nesto...vec znas.

Do sada nisam srela muskarca koji se "mlitavo" rukuje, ali to bi me tek izbezumilo ili navelo na sumnju da nije nesto...vec znas.

Хехе... Има таквих људи. Мада, друга је ствар ако се благо рукује са женом, добро, не баш "млитаво" али онако блаже, а друга ствар ако се тако рукује са мушкарцима.

А да, нервира ме и оно "руковање" кад се шаке хватају као када се обарају руке. Уствари, не нервира ме увек, него када неко то ради стално

Хехе... Има таквих људи. Мада, друга је ствар ако се благо рукује са женом, добро, не баш "млитаво" али онако блаже, а друга ствар ако се тако рукује са мушкарцима.

А да, нервира ме и оно "руковање" кад се шаке хватају као када се обарају руке. Уствари, не нервира ме увек, него када неко то ради стално

Strasno:confused:
Ustvari, izgleda da je stos da zene zenama hladno stiskaju ruku, a muskarci muskarcima, i to oni koji se ne trpe, ili su potpuno razlicitih karaktera.
Ne kazem da neko treba da mi trese ruku do ramena, ali kao da me zmija podidje kad mi neka "sojka udavaca" mlitavo prinese ruku kao da me daruje ko zna cime, a meni dodje da joj napravim karate zaokret za sva vremena s tom rukom!!!

Back