Koji telefon uzeti?

Naravno da ne moze ,jer su ti android telefoni i mnogo slabiji bili da bi uopste i mogli da pokrecu novije sisteme ,zapravo android nije ni imao dugo podrsku cak i manje od godinu dana i to puno modela.
kao sto rekoh..nadji iphone 5 koji ide naios 14
a ja ti mogu naci galaxy s6 koji radi na najnovijem andoridu 11.

toliko o iphone i iosu
sva tvoja prica pada u vodu,.

galaxy s6 je model 6 geeracija iza najnovijeg

onda mi pokazi iphone 5 na iosu 14
Sta ti hoces telefon star 8-9 godina da pokrece najnoviji IOS?
Tabe nemoj da me zasmejavas iPhone 5 s telefon koji je imao najduzu podrsku sistema i prvi koji je imao 64 bitni proc u istoriji .
A onda slede modeli koji ce imati jos duzu podrsku Se 6s ,7 ,8 … i koji android phone je to postigao?
Nijedan!

Poslednja izmena:
I sta se dobija kada proizvodjac napravi najbolji hardver u kombinaciji sa optimizovanim softverom Killer se dobija ,cak i te zamerke i nedostatke dosta ljudi oprasta ,mada ja to ne oprastam tek tako ja to kritikujem kad mi nesto smeta ,,, hocu bre bluetooth da mi radi normalno sa drugim uredjajima ,necu da instaliram glupave aplikacije da bih prebacio fotke ili neki fajl!

kao sto rekoh..nadji iphone 5 koji ide naios 14
a ja ti mogu naci galaxy s6 koji radi na najnovijem andoridu 11.

toliko o iphone i iosu
sva tvoja prica pada u vodu,.

galaxy s6 je model 6 geeracija iza najnovijeg
IPhone 5 ne moze da ide na 64 bitni sistem jer je to bas star phone iz 2012 godine ,Galaxy s6 je iz 2015 .
Svi modeli iPhone iz 2015 bez problema teraju najnoviji sistem zvanicno i plus ce moci na IOS 15.

Back