Tibor Deak
Početnik
- Poruka
- 2
na tach-cream..
do 250 evra 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-Druže , uzmmi Tesla Smartphone 6 , 25.000 dinara , telefon otkida ima 2GB rama , pogledaj na mojoj temi zove se Tesla Smartphone 6na tach-cream..do 250 evra
![]()
na tach-cream..do 250 evra
![]()
ne kapiram gde nalazite te kante pored najprodavanjih komercijalnih proverenih brendovaTaj Tesla je neko kinesko smeće INew7 koji u originalu košta 120 dolara, a ovi naši šabani ga reklamiraju kao domaći proizvod i prodaju ovcama za duplo skuplju cenu.
Za 25000 dinara pa i za niže od toga mogu da se nađu bolji telefoni kao što je Gigabyte GSmart Guru G1 ili Lenovo S60
Iskreno ti preporučujem Tesla Smartphone 6 ili 6.1, ili ako hoćeš višu donju klasu, Tesla 3 ili 3.1, uglavnom neki iz tesla seije![]()
Ne znam covek, ja se nebi usudio da kupim Teslu. Msm dopada mi se brend i zbog imena i zbog porekla jelteali, iskreno, dok ne bude bilo vise recenzija za isti i dok ne budem bio siguran da je telefon pouzdan, da mi nece bagovati i da ce izdrzati arcenje.
Imao sam ovaj lenovo, koji sam prodao hvala Bogu, i posle njega cu dobro da razmislim sta uzimam jer da se njakam sa "polu dovrsenim" softverom, ne pada mi na pamet.