KOJI TELEFON KUPITI DO 180e?

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Koji telefon kupiti do 180e i zašto?
Nije mi bitan telefon za igrice i ostale gluposti, samo da sve besprekorno radi i da ne zapucava.
Koristim drustvene mreze, slikam sa fonom i slusam muziku na youtubu.

Isključivo NOVI TELEFONI ME INTERESUJU.
Da čujem vaše predloga :)

Ja sam pre par nedelja kupio Samsung A10, posto mi je nexus 5 otisao u vecna lovista naglo.
Cena kod nas je 150 evra. Nekako mi samsung uliva poverenje iako ima xiami i slicno za manje pare.
Cerka ima nokiu 3 koja se takodje pokazala jos bolje iako je jeftinija, cini se.

ja imam xiaomi redmi note 7 128 gb/4 gb ram kostao je 23 hiljade, ali 64/4 isto redmi note 7 je jeftiniji, mislim da bi ti s eon uklopio u cenu. ja licno manje od 4 gb rama ne bih kupila.

i ne iskacu mi reklame...to izgleda zavisi od toga za koje trziste je telefon.

Reklame iskacu kada stavis neki besplatan software, pogotovo igru. I imas srece ako idu samo reklame,
a ne i nesto gore uz to. Poceo je neki malware cerki da skida pare ukljucujuci se na mobilni net, pa
smo morali na fabricko i samo chat i sms, nista igre, na tom telefonu.

imam ga od letos i nemam ta iskustva tvoje cerke, a igram angry birds transformers (pun je reklama, ali samo u okviru igre) i bilijar 8 ball pool.

verovatno je nakacila naknadno malver.

Желим релативно добру камеру и не кабаст телефон, те контам узети Xiaomi Mi A3. Има их у радњама по БГ-у за 19.400 рсд. Једино што ме за сада одбија је прича о "закључавању" телефона и некоректности продавница везано за рекламације. :sad2: Што се тиче самог телефона,колико сам могао сазнати са нета, има добру батерију, камеру... У већим трговинским ланцима (Гигатрон, Техноманија...) цјена је 31.000 рсд.

Желим релативно добру камеру и не кабаст телефон, те контам узети Xiaomi Mi A3. Има их у радњама по БГ-у за 19.400 рсд. Једино што ме за сада одбија је прича о "закључавању" телефона и некоректности продавница везано за рекламације. :sad2: Што се тиче самог телефона,колико сам могао сазнати са нета, има добру батерију, камеру... У већим трговинским ланцима (Гигатрон, Техноманија...) цјена је 31.000 рсд.
Ja sam bar jedno 5-6 telefona uzeo po tim malim radnjama u centru grada,nikad nisam imao reklamacije,nikad mi se nista nije kvarilo,potpuno novi i korektni telefoni.
Nista za gigatron i tehnomaniju nije bolja garancija fora je da ti njima das pare,pa onda kad ti imas da reklamiras nesto,e tad oni krecu da sviraju :)

MI A3 je telefon koji je vrh potrebe korisnika

bolji je recimo od 80 posto skupljeg A50

a sumnjam da su nesto mnogo bolji i oni od 600 evra

das 600 evra a dobijes 10 posto vise nego kad das 160

Back