Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.065
znas kako meni je manje vazno kolika je rezolucija obzirom da sigurno kvalitet slika nece biti kao da je neko dletom u kamen uklesao likove ljudiKoristis li nekad telefon za fotografisanje? Pa ako ti stari telefon ima recimo 2x opticki zum a trenutna verzija tog istog modela ima 5x opticki zum ispada da novi telefon moze dati ostrije slike sa 2,5 puta vecim uvecanjem. Ako igras igrice na telefonu ili gledas youtube ekran sa vecom gustinom piksela i dijagonalom ti daje totalno drugaciji osecaj (kao kad kupis novi veci i sa OLED umesto TFT tehnologije TV). Na stranu sto proizvodjaci telefona posle 3-4 godine vise ne rade update za novu verziju OS pa ne mozes da instalises nove aplikacije a, sto je i najvaznije,. nemas vise security update odnosno telefon ti postaje ranjiv na nove viruse koji vladaju na interMetu.
A da je telefon tako beznacajna stvar pitaj bilo koga mladjega od 5 banki, udji u restoran, cekaonicu u domu zdravlja, autobus GSP-a, pogledaj na ulici, skoli, na poslu - sta vecina ljudi drzi u rukama? Djoku ili telefon? Uostalom da je beznacajna stvar ne bi usao na ovu temu a verovatno ne bi ulazio ni na ovaj forum, pretpostavljam da 90% svih forumasa udje preko telefona na ovaj sajt.
igrice ne igram, posto nisam dete a smatram da i pametna deca ne treba da igraju igrice jer je to za bolide i degenerike
sto se tice ju tjuba bitan mi je sadrzaj a ne dal vidim mitiser na nosu nekog na nekom snimku
sto opet ne znaci da ja ne koristim telefon i da sam neka baba zaostala u tehnoloskom smislu
ja u sustini sve to imam i sve mi je ugl kvaltitetno samo ne patim od toga
jer me sustinski bk za to