Ma pitao sam da li postoji applikacija koja moze da mi simulira e sim da ne mora hardware podrska, i rekose jok...mora hardware podrska , inace bih to uradio..
Ja nisam bas vican mobilnima, ja sam PC generacija....sto ce reci samsung mi je pitom i jasan, a mrzim ogranicenja koja se vestacki stavljaju u mobilne ....ja sam i na XP imao virtualni ram disk, i jos op sys na njemu preko image particije...
Koristim virtuelno kad god mogu , zato mi smeta kad mi proizvodjac uslovi garancijom android konfiguraciju...mada samsung se oduzi , nudi svasta ...
Iskreno nisam vican ni notebookovima, mrzim tastature, a isprodavao sam ih i cistio i sredjivao , ali nisam vican korisnik...
Ja sam za min 3 ekrana, skoro sam gledao neku emisiju o naucnom pristupu i tamo laboranti a ono 6 monitora 32....izgleda da sam za to..
Npr meni smeta sto je sadasnji nivo pouzdanosti softwarea nizak, sto ne moze obican FF da otvori 5000 tabova, sto ti net pojede minimum 40% CPU, sto su promenili zakon ravnopravnosti cvorova na internetu...
Jer sam navikao i odlicno koristim ogromne net protoke, ogroman broj stabilnih tabova, brzo uocavam vazno od nevaznog, mogu da nadjem svasta i brzo i onda mi treba nesto bez uskog grla...
Mobilni mi je samo skup jeftinih komunikacionih telefona...zao mi sto nema postene scan aplikacije, to bi bilo korisno , i mozda bih trebao da napisem 2 aplikacije koje su super ideja, mada je upitno da li ja mogu da procenim sta je komercijalno za mobilne...
Trebalo bi da ovo mogu...
ja kad vidim zensku ispred mene kako u nekom programu radi kao photoshop i corel zajedno, to je za mene spansko selo ..narocito kad vidim kako lako koristi alate i palete, i brzo dobija izmenjen rezultat...
Tako da su mi takve i potrebe, prema brzini kucanja na tastaturi 240 a kucanja na mobilnom 5 u minuti...