Koji taxi koristite?

ljudi, treba mi mala pomoc
s obzirom da nikada nisam bila u Beogradu, i prilicno me je sramota sto ne znam kako izgleda nas glavni grad, ovog leta bezim sa drugaricom tamo :3
samo, treba mi taksi kojim cu se kretati po gradu kada ne znam kako da dodjem do zeljenog mesta u BG-u, ali budzet ce nam biti ogranicen , tako da n am treba sto povoljniji taksi, makar bio zesci krs XD
unapred hvaal

ЈГСП, најјефтинији су. За 740 динара могу да се возим цео месец, а када се прерачуна испадне око 3 такси вожње. Иначе, мрзим такси и таксисте јер стају у жуту траку тј. на аутобуска стајалишта.

Често се возим таксијем и бирам онај који је висок ( жуте боје, да га сада не рекламирам превише ) јер се у њега лако и улази и излази. Међутим, новосадски таксисти баш нису, назваћу то културни. Не устају да придрже врата ни када такси позове какво старо чељаде које се баш не сналази. Код отварања врата за излаз исто. Шта би им фалило да се другачије понашају, јер свеједно укључе таксиметар чим стигну?

ЈГСП, најјефтинији су. За 740 динара могу да се возим цео месец, а када се прерачуна испадне око 3 такси вожње. Иначе, мрзим такси и таксисте јер стају у жуту траку тј. на аутобуска стајалишта.

Da li mrzis i autobuse i vozace istih zato sto koriste zutu traku ?
Taksistima je takodje dozvoljeno da koriste zutu traku i da se zaustave na autobuskom stajalistu, cisto da znas !

Back