Koji su vasi najveci kurvarski promasaji?

od kuvarskog do kurvarskog :lol:

ja promasim samo normalnog,pa nadjem budalu
:lol:

ali andjo, hrana je zamena za seks
ljudi koji mnogo vole hranu u smislu gurmanluka su zapravo veliki ljubavnici tako da je tema apsolutno apsolutno
isto tako ona fora temeljitosti u uživanju u svakom zalogaju isto dokazana apsolutno apsolutno

e sad, ono jes malo škakljivo... kako da reknem...

naobećavam se ženskoj svega, još ona maštovita pa sama doda neka dešavanja unapred
a onda se recimo desi maler da nas neko prekine ili ja nešto zabrljam...

- - - - - - - - - -

ili ona prdne pa ja počnem da se cerekam... i zabatalim radnju...

ali andjo, hrana je zamena za seks
ljudi koji mnogo vole hranu u smislu gurmanluka su zapravo veliki ljubavnici tako da je tema apsolutno apsolutno
isto tako ona fora temeljitosti u uživanju u svakom zalogaju isto dokazana apsolutno apsolutno

e sad, ono jes malo škakljivo... kako da reknem...

naobećavam se ženskoj svega, još ona maštovita pa sama doda neka dešavanja unapred
a onda se recimo desi maler da nas neko prekine ili ja nešto zabrljam...

- - - - - - - - - -

ili ona prdne pa ja počnem da se cerekam... i zabatalim radnju...

vidis,nije istina.

ja nisam luda za hranom ali sam luda ljubavnica mom dragom <3

Mislim,da odmah treba razluciti dve stvari.KUVARSTVO je umetnost,i to velika primenjena umetost.Sto se tice KURVARSTVA,to je porok,i to veliki i tezak porok.Ljudi koji nisu obavesteni,koji

sa psihologijom stoje,na "ratnoj nozi",to i ne mogu znati. Dakle,ako bi analizirali,koji su to muskarci,kojima se pripisuje taj epitet,onda moramo reci sledece.Muskarci koji su imali tesko detinjstvo,

zatim oni,koji su decastvo i prvu mladost,proveli kod roditelja u velikoj bedi,tesko su optereceni,sindromom NESIGURNOSTI. Takodje,oni muskarci,koji imaju neko skriveno,telesno ostecenje,ili

telesni nedostatak,cesto bas,slabo izrazenu muskost.Ti muskarci,takvog psiholoskog profila,vrlo cesto,da bi zavarali spoljasnju okolinu,pribegavaju ovoj opciji:Pretstavljaju se svojim naglasenim

ponasanjem,kao da su veliki "zavodnici",kojima ni jedna zena,ne moze odoleti.Iza takve robusstne zavodnicke fasade,najcesce se krije,psihicki slab,i nesiguran muskarac.Zena koja je iskusna

u "ljubavnim igrarijama",za relativno kratko vreme,u stanju je ,da tim "muskarcinama",skine masku,kojom on prikriva svoje slabosti,i svoje strahove.Normalan,psihicki stabilan muskarac,nikada nece

pred svojom okolinom,glumiti ni "kurvara" ni "muskarcinu".

Back