Koji su vam izgovori kad ne zelite negde da idete?

Recimo zovu vas roditelji, ekipa, partner... vama se ne ide a ne zelite da idete kod njih ili sa njima sta kazete, istinu ili izgovor neki smislite???

Ne smisljam izgovore vec kazem istinu.Ukoliko iz bilo kog razloga nisam spreman ili raspolozen da odem negde,lepo im kazem da cemo se videti neki drugi put,a oni to shvate i ne postoje razlozi za razvoj bilo kakvih problema.

Za one manje normalne,dosadne i osobe koje ne postuju druge,uvek iskljucim telefon,pa neka zovu do besvesti. :)

Recimo zovu vas roditelji, ekipa, partner... vama se ne ide a ne zelite da idete kod njih ilmi sa njima sta kazete, istinu ili izgovor neki smislite???

Zavisi kome treba da kazem. Ako je drustvo i ako mi se bas ne ide kulturno ih odbijem....a sa roditeljima idem kad god mi vreme dozvoljava..:mrgreen: Koristim priliku da se prisetim kako mi je bilo lepo kad sam bila mala:sad2:

zavisi o cemu se radi,ali najradije volim posteno reci..ne ide mi se i cao:)
prosto postujem tudju pronicljivost isuvise da bih uletala u neke bespotrebne lazi

Tako je bilo dok nisam video da od tudjih pronicljivosti nema niceg osim paranoje...
Tako da vise veruju u laz nego kad im kazem istinu....
Valjda se nikome ne desava nezgoda pri brijanju, sto moze meni da bude razuman razlog za neodlazak negde...gde je kritican takav pozeraj, a zovu me na to...
Ili gomila drugih stvari...

Zato kad vidim , a cesto vidim da istinite cinjenice donose podsmeh i paranoju pronicljivosti srba, onda predjem u mod pricaj im sta zele da cuju..

Tako da je posao omiljeni izgovor...
Iz vrste izgovora vidite kakav je ko covek...
Ovog puta ja sam se svrstao tamo gde najvise ima onih koji me gnjave...a to su alavi sminkeri....snobovi verovatno...

Recimo zovu vas roditelji, ekipa, partner... vama se ne ide a ne zelite da idete kod njih ili sa njima sta kazete, istinu ili izgovor neki smislite???

Pa radnim danima mi je sve isplanirano .. tako da malo šta mogu da ubacim ili ako pravim promjenu to mora biti pomjeranje tako da sve isplanirano opet uradim .. tako da mi je radnim danima uglavnom 'izgovor' posao ...
Mogao bi biti i vikendom ..ali tada napravim kompromis(jer ima više vremena da zadovoljim njihove i svoje potrebe..) pa odem tamo gdje mi se ne ide, a zatim i tamo gdje mi se ide ..

Back