koji su to pokazatelji razvoda ili 2 braka u natalnoj karti?

Pozdrav,
da li neko moze da mi kaze da li ja definitivno imam razvode u natalnoj i da li sam osudjena na vjecnu patnju u ljubavi, zvog hirona u sedmoj kuci, kako mi je jedan astrolog rekao?
Hvala
showgif.cgi

Kiron u sedmoj donosi probleme sa samopouzdanjem na polju gde se nađe, tj. komplekse, osoba misli da ne zaslužuje partnera i onda se dešava da partneru stalno nalazi mane, kako bi sprečila sigurnu propast... Leči komplekse na njima.

U drugom delu života shvata da mora prvo da nauči da voli sebe, i da ništa ne zavisi od drugog. I tek onda može da voli i druge.

Ovaj drugi slučaj, vladar sedme u trećoj, u Jarcu, možda brak kasniji, kada prođe 29. godina (Saturnov povratak), pre toga su veze osuđene na propast, jer osoba nije još uvek zrela za pravu vezu. A nalazi se u trećoj, pa su to verovatno neki blizanački tipovi, znači neko iz okruženja, preko rodbine, škole... Mlađi, ili neko komunikativan, ko se bavi možda pisanjem, ili nekim merkurijanskim zanimanjem... Pri tom bi trebalo da ima dosta zemlje u karti, i da ima jaku nabijenu građu kao što to ima Bik...

Takođe može imati jake kosti, ili pošto je Saturn umešan da bude velika razlika u zrelosti ili godinama... Neka društveno nepremostiva razlika... Kao neprihvatljiva... Religija ili sl. Neka razlika uglavnom...

Verujem mlađa osoba, veoma zrela i odgovorna... Kojoj je bitna sigurnost i struktura u životu...

Kiron u sedmoj donosi probleme sa samopouzdanjem na polju gde se nađe, tj. komplekse, osoba misli da ne zaslužuje partnera i onda se dešava da partneru stalno nalazi mane, kako bi sprečila sigurnu propast... Leči komplekse na njima.

U drugom delu života shvata da mora prvo da nauči da voli sebe, i da ništa ne zavisi od drugog. I tek onda može da voli i druge.

Ovaj drugi slučaj, vladar sedme u trećoj, u Jarcu, možda brak kasniji, kada prođe 29. godina (Saturnov povratak), pre toga su veze osuđene na propast, jer osoba nije još uvek zrela za pravu vezu. A nalazi se u trećoj, pa su to verovatno neki blizanački tipovi, znači neko iz okruženja, preko rodbine, škole... Mlađi, ili neko komunikativan, ko se bavi možda pisanjem, ili nekim merkurijanskim zanimanjem... Pri tom bi trebalo da ima dosta zemlje u karti, i da ima jaku nabijenu građu kao što to ima Bik...

Takođe može imati jake kosti, ili pošto je Saturn umešan da bude velika razlika u zrelosti ili godinama... Neka društveno nepremostiva razlika... Kao neprihvatljiva... Religija ili sl. Neka razlika uglavnom...

Verujem mlađa osoba, veoma zrela i odgovorna... Kojoj je bitna sigurnost i struktura u životu...

Auh, znaci mozda kasniji brak a mozda i ne ? A ovo -neka drustveno neprihvatljiva razlika- to znaci da nece biti prihvacen od strane moje porodice to mi bas nije najjasnije ? Hvala

Molim vas da mi pogledate uporednu kartu, da li ima prevara/neverstava i razvoda. Ne želim vas za više opterećivati to me najviše zanima. Hvala unapred

Pogledajte prilog 518019

Molim vas, da li bi mogao neko da pogleda ovaj uporedni....Muska osoba je oznacena plavom bojom, rec je o osobi koja je u drugom braku... hvala unapred.

https://dodajsliku.com/image/cl5KL

https://forum.krstarica.com/showthread.php/243-Natalne-karte-analiza?p=36183119#post36183119

jel možeš da pojasniš čije su ovo karte?
i zašto ne pitaš direkt, već mrcvariš ljude da ti analiziraju izokola ne bi li došla do nekih ''odgovora''?
ja pretpostavljam o čemu se ovde radi, ali hoću da i ti kažeš.

Može li neko da mi kaze da li se u ovoj karti vidi razvod i drugi brak ?Unapred hvala.

Zar nisi do skoro postavljala pitanja o trudnoci i prvom braku?
Mislim da moras da se saberes i odlucis sta hoces u zivotu, jer ako sama sa sobom nisi nacisto i lutas stalno u ocekivanjima, onda nikada neces ni biti zadovoljna onim sto ti astrolozi kazu. Zato stalno ponavljas kako ti niko nije rekao tacnu predikciju a ni sama ne znas sta hoces. Malo je to nekorektno.

Pozdrav. Evo ovako zanima me vase misljenje. Vrh 7 je u vagi na samom desc je pluton (muz mi je plutonovski tip). Venera otisla u 8 kucu (skorpija) gdje radi konjukciju sa uranom. Da li ce doci do razvoda? Misljenja sam da pluton nece dati razvod osim mozda u nekom ekstremnom slučaju. Inače Uran je zasada donio mnoge krize i rastanke no razvod ne. Zanima me eto vaše misljenje.Hvala

Ovde je problem Venera u znaku Skorpije, tu joj nije bas najsjajnije, a prirodni je vladar braka, ovde je jos i vladar 7.kuce u 8.kuci, koja generalno nije dobra.
Vec postoje naznake za komplikovane ljubavne price i krize na tom polju.
Za razvod je potrebno gledati u predikcijama sta "napada" tu Veneru.
Ovde se desava da se ljubav i sve intenzivnije emocije aktiviraju kad osoba oseti da gubi tu drugu na neki nacin, uglavnom Venera kojoj ne prija mirno more od veze. Gde je Mars?
Jel muski ili zenski horoskop u pitanju?

Pozdrav. Evo ovako zanima me vase misljenje. Vrh 7 je u vagi na samom desc je pluton (muz mi je plutonovski tip). Venera otisla u 8 kucu (skorpija) gdje radi konjukciju sa uranom. Da li ce doci do razvoda? Misljenja sam da pluton nece dati razvod osim mozda u nekom ekstremnom slučaju. Inače Uran je zasada donio mnoge krize i rastanke no razvod ne. Zanima me eto vaše misljenje.Hvala

Za početak, postavi ako želiš natalnu kartu.
Ovako izvučeš samo neke segmente.

Back