Koji stil volite kada idete sa dečkom/ devojkom na more

loptica doskocica

Ističe se
Poruka
2.581
Počelo je leto pa i letovanja. Idete na odmore, neko u paru, neko bez para. 😉 Koji stil volite kada ste sa dečkom na letovanju? Dolaze u obzir i fotografije, ali poželjan je opis. Tipa: volim da smo kao na pustom ostrvu, ne češljamo se. Ili, furamo fensi fazon, poziranje na plaži. U kom izdanju volite da vidite svoju devojku ili devojke momka? ( na plaži, uveče u izlasku itd...) Ne mislim na nudističke plaže. 😁 molim za ozbiljno promišljanje, ne zezanje, važno mi je. A i da vam ponedeljak ne lupi o glavu tako teško 🙃

Poslednja izmena:
Počelo je leto pa i letovanja. Idete na odmore, neko u paru, neko bez para. 😉 Koji stil volite kada ste sa dečkom na letovanju? Dolaze u obzir i fotografije, ali poželjan je opis. Tipa: volim da smo kao na pustom ostrvu, ne češljamo se. Ili, furamo fensi fazon, poziranje na plaži. U kom izdanju volite da vidite svoju devojku ili devojke momka? ( na plaži, uveče u izlasku itd...) Ne mislim na nudističke plaže. 😁 molim za ozbiljno promišljanje, ne zezanje, važno mi je. A i da vam ponedeljak ne lupi o glavu tako teško 🙃

Ретко идем на летовања а још ређе водим љубимца.

Sam sam ali kad bih imao devojku, iskreno voleo bih da je uveče što sređenija, ne mislim "montirana" ako se tako kaže već... Da je sa stilom, da svi vide... Da možda malo i zavide hehe

Preko dana... Što opuštenije i prirodnije

Plaža ko plaža

Bitno je da plivamo i imamo hladovinu i piće... Ostalo manje više
Mislis ono prepicha u dopichnjaku i signal: vidite ljudi, sta mislite sta cu da joj radim veceras kad malo zahladni ali i dalje bude pirkao topao vetric.

Back