Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.703
Pite, razne dolme, bosanski lonac, grah, sarmu, klepe, mantije..... Ma kuham svašta, moji ukućani mnooogo vole da jedu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pite, razne dolme, bosanski lonac, grah, sarmu, klepe, mantije..... Ma kuham svašta, moji ukućani mnooogo vole da jedu
I jogurtom.Sarmice od zelja , unutra se pune klasik, jedu sa pavlakom , kiselim mlekom.
Jesi li probala japrak? Sarmice od listova vinove lozeSarmice od zelja , unutra se pune klasik, jedu sa pavlakom , kiselim mlekom.
To ne verujem da je neko sa strane jeo
Jesam kako ne , a nisam znala da se tako zove ! I u mom rodnom kraju je traditionale. Prelepo !
Imaš nešto sa što manje uglenih hidrata.Neki pasulj sa pilećim belim mesom bez zaprške.Pite, razne dolme, bosanski lonac, grah, sarmu, klepe, mantije..... Ma kuham svašta, moji ukućani mnooogo vole da jedu![]()
Jagnjetina iz krušne peći.Jagnjetina u mleku
Ne jedem jagnjetinu. Vrlo slabo. Najviše volim hladnu ako već jedem.Jagnjetina iz krušne peći.
Pohovana jagnjetina.
Ali jkad to jedem onda ne jedem više ništa.
A inače ta jagnjetina u mleku a i iz krušne peći kad se ohladi je neukusna.A pohovana može da se jede i hladna.
Zbog mirisa.Ne jedem jagnjetinu. Vrlo slabo. Najviše volim hladnu ako već jedem.
Nisam neki ljubitelj , čisto sam dala predlogZbog mirisa.
A ne oseti se svaka jagnjetina.To zavisi od ishrane.