- Poruka
- 41.280
Da čujem vaše mišljenje ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A daa, Simons Basic..C i nešto malo asembler
moje mišljenje
duhoviti čoveče Windows ti je programiran u navedenim jezicimaA daa, Simons Basic..
![]()
Stojko bre, zezam se. Šaladuhoviti čoveče Windows ti je programiran u navedenim jezicima
a pošto je Windows industrijski standard...
a bitno da nisi izneo svoje mišljenje na pitanje iz teme
čekaš da vidiš šta koriste "vajni programeri" ni sami ne znaju čega...![]()
Stojko bre, zezam se. Šala![]()
Jel' ti ono beše imaš originalni Windows? Kako se to desilo?duhoviti čoveče Windows ti je programiran u navedenim jezicima
a pošto je Windows industrijski standard..
Асемблер није програмски језик, господинеC i nešto malo asembler
moje mišljenje
Асемблер није програмски језик, господине![]()
Преводилац асемблерског језика у машински има свој компајлерJeste, ima svoj kompajler.
Наравно, све што није машински код, мора се превести (компајлирати) са језика који је виши од машинског.Преводилац асемблерског језика у машински има свој компајлер![]()
Асемблер: програм који преводи асемблерски језик у машински.Наравно, све што није машински код, мора се превести (компајлирати) са језика који је виши од машинског.
Да језичке заврзламе. Ја се држим тумачења страних израза, цитирам:Асемблер: програм који преводи асемблерски језик у машински.
Компајлер: програм који преводи програмски језик високог нивоа у машински.
Дакле, асемблер није исто што и асемблерски језик. И асемблер, иако јесте преводилац, није компајлер.
Знам да је у контексту теме све то небитно али зезамо се мало на озбиљан начин![]()