- Poruka
- 40.495
Da čujem vaše mišljenje ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A daa, Simons Basic..C i nešto malo asembler
moje mišljenje
duhoviti čoveče Windows ti je programiran u navedenim jezicimaA daa, Simons Basic..
Stojko bre, zezam se. Šaladuhoviti čoveče Windows ti je programiran u navedenim jezicima
a pošto je Windows industrijski standard...
a bitno da nisi izneo svoje mišljenje na pitanje iz teme
čekaš da vidiš šta koriste "vajni programeri" ni sami ne znaju čega...
Stojko bre, zezam se. Šala
Jel' ti ono beše imaš originalni Windows? Kako se to desilo?duhoviti čoveče Windows ti je programiran u navedenim jezicima
a pošto je Windows industrijski standard..
Асемблер није програмски језик, господинеC i nešto malo asembler
moje mišljenje
Асемблер није програмски језик, господине
Преводилац асемблерског језика у машински има свој компајлерJeste, ima svoj kompajler.
Наравно, све што није машински код, мора се превести (компајлирати) са језика који је виши од машинског.Преводилац асемблерског језика у машински има свој компајлер
Асемблер: програм који преводи асемблерски језик у машински.Наравно, све што није машински код, мора се превести (компајлирати) са језика који је виши од машинског.
Да језичке заврзламе. Ја се држим тумачења страних израза, цитирам:Асемблер: програм који преводи асемблерски језик у машински.
Компајлер: програм који преводи програмски језик високог нивоа у машински.
Дакле, асемблер није исто што и асемблерски језик. И асемблер, иако јесте преводилац, није компајлер.
Знам да је у контексту теме све то небитно али зезамо се мало на озбиљан начин